söndag 15 november 2009

Party-mamma!

Sitter o bloggar dagtid, inte illa för en upptagen småbarnsmamma.

Tänkte berätta om gårdagens fest. Jag o sambo var nämligen bjudna på bröllopsfest, nere i Gillet inte så långt från vårt hus. Första gången som vi var på fest ihop, utan baby, där vi båda fick dricka annat än ramlösa, på typ 1.5 år! Förväntningarna var höga med andra ord!

Våra grannar har gift sig i smyg i somras och nu skulle de ha en fest för sina vänner. Vi känner oss väldigt glada över att även vi blev bjudna, trots att vi inte känner varandra jätte-väl.

För en gång skull började jag i tid, med att fixa i ordning mig. Gick in i duschen 2.5 h innan festen började. Av gammal erfarenhet vet jag att man oftast inte hinner med allt man vill, såsom locka håret tex (mkt viktigt inslag om man vill känna sig fin). Igår hann jag locka håret. Och det kändes roligt att fixa i ordning sig.

Väl nere på festen var det lite spänt till en början. I alla fall jag tyckte det. Men så är det ju när ett femtiotal människor samlas där inte så många känner varandra sedan innan. Vi gick runt o hälsade på en del, medan vi drack en go fördrink. Och de hann nog fylla på mitt glas 3 gånger innan tiden för fördrinken var slut, då tackade jag ändå nej minst 3 gånger också!

Sedan var det dags o sätta sig. Jag iakttog återigen den lustiga spända stämningen där folk liksom ställer ner sitt glas på bordet för att lika snabbt plocka upp det igen, när de inser att de känner sig lite utelämnade utan något i handen. Som vanligt, tar jag på mig den där rollen av att "bryta tystnaden" och ta ansvar för själva stämningen kring bordet. Jag tänkte faktiskt "Nej Caroline, nu är du tyst tills ngn annan säger ngt". Jag väntade, ingen sa något.

Alltså började jag prata med han jämte mig och han var supertrevlig, och tystnaden var bruten. Skönt. Nu kunde vi koncentrera oss på förrätten med.

Maten var supergod, gästerna trevliga och musiken bra att dansa till. Brudparet hade verkligen lyckats med sin fest och vi hade super-trevligt. Och jag kände mig lite som en party-mamma igår! En härlig känsla inte allt för välbekant!

Idag är inte en särskilt tung dag. Helt ok. Leias o Stellas farmor hade hand om dem. När vi skulle gå kändes det jobbigt o lämna Stella eftersom hon hade problem med magen. Vi hade gett henne lavemang men hann ej vänta ut henne. Farmor fixade dock det galant. Skönt!

Nu ska jag göra i ordning min sessa för 3 års kalas,

kram på er, hoppas ni haft en bra helg!Kvällens outfit inköpt på missRagtime


Party-mamma!


Sweetiesarna på fest!

8 kommentarer:

Carolina sa...

Så fin du är!! <3 Låter som en riktigt kul fest - när väl spänningarna släppt! ;) kram

Sandra sa...

Härligt! Lite fest i vardagslunket är något vi småbarnsföräldrar behöver. Du är så fin på bilderna! Inget av det där trötta som jag läser om.
Ha en bra dag, kram.

Milla sa...

Vilken snygging!!! You go hot mama!! ;-)
Kul med partaj!!!

Thepas sa...

Åh så fin du var! Jag vill också locka håret och sminka mig!

Åsa sa...

Åh, vad snygga ni var!!

Meta sa...

Åååh låter härligt med fest!!!!
Du är jätte fin på bilderna :-)!
Kram

Linda sa...

Du är otroligt vacker! Jättefina ögon, och det lockade håret var verkligen pricken över i! En väförtjänt kväll för dig, skönt att det gck bra med Stellas tömning under tiden! ;) Kram!

Kiqi sa...

Du är så supersnygg Caroline!! Härligt att det blev så lyckat också =)

Kram