fredag 20 november 2009

Att gå på pottan

Bara en futtig kommentar, o jag som var så grym! ;-) Nej men skojade bara. Jag har inte fått hybris, jag bara provocerar er lite.. försöker i all fall. Ni som verkligen känner mig vet att jag inte menar något illa. Jag gillar helt enkelt att överdriva lite ibland. Men är framför allt ironisk i stora doser. Fast det är nog inte alltid så lätt att tyda. Inte i en blogg åtminstone. Men nu vet ni det!

Så det ni redan förstår är alltså att jag lyckades med att fixa värmesystemet själv. På morgonen var det varmt om fötterna när jag tassade ner från övervåningen. Gissa om jag blev stolt o lycklig?

I Torsdags kom Linda o hennes lille Evander hit o myste med mig o Stella. Och så vi myste. ca 5 h, satt o snackade väl behövlig mamma-skit och drack latte, kaffe o käkade lunch till tända ljus och p3. Jag stormtrivdes med denna sköna mamma och jag hoppas jag inte var för ilsk emellanåt. För ilskan satt kvar även igår. Hela dagen. Jag har faktiskt inte vart så här upprörd o arg sedan jag var tonåring tror jag. Riktigt svårt att lugna ner mig och släppa det hela.

"Gubben" från DET bolaget ringde upp mig igår för att höra hur det gått. Han hade lovat att ringa upp. Och än är sista ordet ej sagt. En faktura på 1600 kr återstår. Den ska helt klart reduceras!

Idag har jag haft en hyfsat mysig dag. Jag är inte riktigt lika irriterad. (men herre gud tänker ni, ska hon ALDRIG lugna ner sig...)

En av dagens höjdpunkter var (förutom när Leia kom hem efter 3 dagar i Borås då så klart) när vi hälsade på lilla mini-Ebba, 7 veckor gammal, endast 2.5 kg men oj så söt. (Ja ni fattar nog själva att hon är född för tidigt). Med Stella o Ebba i samma soffa kändes Stella enorm. Min lilla plutt. Är inte så pluttig.


Lillan och Storan!


Den andra höjdpunkten var när Stella kissade o bajsade på pottan. Så, blott 7 månader gammal, har man gjort sitt första pott-besök. Så det så. Nu behöver ni inte märka ord längre. Att gå på pottan kan jag döpa detta inlägget till! *fnyser* Detta är ju något som uppmuntras av våra läkare eftersom hon tömmer sig bättre i denna ställning. Dessutom otroligt praktiskt efter det att man gett läkemedel. Slipper byta 5 blöjor på raken!

Och här är bildevis. En katt i knät så inte min plutt är naken på world wide web!


Bajs o kiss(e)

Puss o Kram, från en tjej som svettas i sin goa ullsoffa! (och det är inte pga ullen...)
3 kommentarer:

Matilda sa...

Vad kul att du också bloggar! :D

Mikaela sa...

Åh va söt och duktig hon är!!!!

Ett stort grattis till din "vinst" när du lyckades med värmegolvet. Finns inget bättre än när en "liten oförsvarbar dum tjej" knäpper en gubbjävel på näsan. jag njuuuuuuter hahahaha *skrattar rått*
håller tummar och tår för att dom fattar sitt misstag och reducerar räkningen. kramkram

Kiqi sa...

Men duktigaste Stella då =) Och vad underbart söt hon är!

Och JEsus, vad hon såg stor ut brevid den lilla.. och ändå tycker man att våra fortfarande är små liksom..

Kram