måndag 16 november 2009

Folk har svin-fobi!

Jag tror att alla mammor o pappor i Billdal har fått fullständigt gris-fobi. Åtminstone total skräck för att åka på svininfluensan. Det måste vara så. Min andra teori är att de faktiskt ligger nerbäddade med dubbla duntäcken o frossar och mår ur-uselt.

För hur kommer det sig annars att jag och min stjärna var själva på öppna förskolan idag?

Det var dock helt ok det med. Fördelen med att vara alldeles själv på öppnis med Stella-stor är att vi antagligen inte drog på oss ngn sjuka av något slag. Nackdelen är att det var rätt tråkigt. Inget ont till fröken Anna. Men man går ju till öppnis för att få snacka lite mamma-skit. Nu blev det mest om kyrkan. Om dess verksamhet och så. Helt ok det med. Men nästa v hoppas jag att mammorna är tillbaka med sina babysar!

Sedan var det dags o mäta o väga på bvc. Idag var det lite roligare siffror än sist. Stella har ökat lite o väger numera ca 8200 gram. Min älskade lilla stjärna som ännu vägs i gram. 2000 gram kvar sedan får vi börja prata kg tycker jag. Hon har tappat 2 kurvor men växer lite i alla fall!

När vi ändå var där passade vi på att vaccinera henne. Hon blev ledsen. Det gör ju ont. Det tycker jag med. Får se hur hon mår i natt och i morgon. Om 2 v sådär borde hon har hyfsat skydd mot swine-flue då!

På kvällen var det julkortspyssel på dagis. Mysigt. Men jag hade inte full lugn o ro o sitta o greja. Så är det ibland. Koncentration o tankar på annat håll.

Nu ska jag kolla på webbtv, Ullared. Har ju ej kanal 5 hemma och måste få se på det omtalade programmet.

Puss o Kram

Ps; Tack för alla söta kommentarer ang min party-out fit. Jag blir superglad o suger åt mig av alla komplimanger. I mängder. Kan behövas när man mest känner sig som en sopkvast, som borde kasserats för 10 år sedan!
Vart är mina kompisar?Men jag ser dem ingenstans!


4 kommentarer:

Sonja Abris kadabris sa...

hur i all världen kan man göra såna prioriteringar. öppnis som är så KUL!

(jag får typ ångest när jag tänker på mina öppnis-ÅR. just det, ÅR. den enda sociala näring jag fick var i princip på öppnis, hemsk tid :))

Åsa sa...

Hej tjejen!
Vad härligt att Stella gått upp i vikt! Kan tänka mig att det känns skönt! Vad go hon är alldeles allena på öppnis-golvet:)

Maria sa...

Fina bilder på stellis! Så bra att hon lägger på sig lite. Men bry dig inte om alla dessa diagram och kurver. Se till allmäntillståndet. Hon kommer ikapp senare. Fin ny profilbild på facebook förresten. Urfina lockar! Kramar maria

Linda sa...

Ja, folk är nog rädda!

Ida väger strax över 9 kg... och är 1½ år. ;) Min lilla snärta, hehe. Skönt att Stella går uppåt i vikt nu! kram!