tisdag 10 november 2009

3 saker

Har inte så mkt att berätta idag känner jag. Vill ju inte fortsätta o skriva 14 inlägg med att jag är trött... (Har sovit otroligt mkt idag men känner mig tröttare än tröttast!).

MEN, en sak har jag o berätta, eller kanske 3 saker;
1; Stella har kunnat gå på toa själv typ 5 ggr!
2; De (tarmterapeuten) ringde från östra idag, de har hjälpt oss lite. Om inte annat har jag fått ventilera situationen o därmed känns det inte som att situationen är så konstig. Sköterskan har en förmåga att normalisera de mest konstiga situationerna, vilket underlättar för mitt psyke otroligt mkt! För då blir mitt liv helt plötsligt rätt normalt. Och det vill man väl. Ha en normalt liv?!
3; Det absolut viktigaste eg; Stella har lärt sig o åla framåt.
Leia fick sitt vaccin igår. De sa på dagis att hon vart lite tröttare idag. Men annars har vi inte märkt ngt alls. Skönt det. Skönt att hon vaccinerats. Nu hoppas vi att vi ej blir smittade inom 2 v (för det tar väl ca 2 v innan bra skydd uppnåtts?!).

Ska ni vaccinera er?? Era barn?

Vi hörs o syns,

Sweetie

6 kommentarer:

Mikaela sa...

Tanken är att vi ska vaccinera oss alla 4. Vår tur är om två veckor, sen två veckor till innan man är skyddad. Lite otäckt. Men vaccinera oss ska vi!

Bettan sa...

Duktigt att hon redan går på toa. ;-) Nej, men härligt att det verkar fungera bättre nu.
Vi ska inte vaccinera oss, varken vi vuxna eller barnen.

Sandra sa...

Vi ska inte vaccinera någon i familjen. A fick sin tid för ett gäng veckor sen men vi gick inte dit. Jag och maken har fått tid på måndag.
Härligt att Stella börjat åla och att hon kunnat bajsa själv!

Meta sa...

Vi ska inte vaccinera oss någon i familjen...

Å måste få säga att din bebisflicka e duktig som redan kan gå på toa ;-).

Kram på dig

Caroline sa...

mikaela: Jag vet, sjukt jobbigt att det tar 2 v innan skydd...

bettan o meta: Ja men vi säger så, så tråkigt att alltid säga nej hon har inte bajsat, nej hon kan inte bajsa, skita osv.. bättre o säga "vart på toa"...:-) Jag menar ju inte bokstavligen! Vilket ni med fattar ;-)

Jennie och Lova sa...

Vi är vaccinerade, men inte Lova..än! det blir nog så att jag vaccinerar även henne även om BVC här nere just nu inte rekomenderar det...Kramar till er från skåningarna