torsdag 26 november 2009

Insnöad

Det är nästan så att jag inte hinner blogga varje dag. Men hur upptagen kan en mamma-ledig tjej bli egentligen?, tänker ni. I alla fall ni som inte har barn! (Ni som har barn förstår nog precis varför...).

Ja men man kan faktiskt bli riktigt upptagen. Ni vet så att man nästan springer mellan de olika "att-göra sakerna" som kan vara mata, byta blöja, laga mat, mata igen, amma, byta blöja, fixa i ordning och greja lite mera.

Men idag har jag förutom de vanliga sysslorna som gör mig upptagen, haft besök av Therese och hennes lille Theodore. Vi hade bestämt sedan ett tag sedan att vi skulle träffas o virka. Så kunde de små leka. Och vi umgås. 3 flugor i en smäll med andra ord!

Och virkat blev det av. Minsann. Och nu är jag totalt fast igen. Ni vet uppslukad av min syssla. Så nu hinner jag knappt något annat. Och det är därför jag knappt tar mig tid o blogga.


Mina rutor till vänster, Thereses fina filt till höger.Fina barnen!


Brukar ni snöa in er på era sysslor? Så att ni släpper allt annat och inte har lust med något annat än just det ni snöat in er på? Vad snöar ni in er på i så fall?

Det gör i vilket fall ofta jag. Om jag tex börjar läsa en bok, vill jag bara läsa o läsa och tar varje lediga kvart till att läsa... eller tom 5 minuter. Och tänker på boken hela tiden. (Nåja det finns ju böcker o böcker.. men om den är bra o spännande åtminstone, annars läser jag nog inte ens ut den, för lat för det!)

Nu ska vi se på film så jag måste rusa, tar nog med mig min virkning till soffan.. hi hi!

puss o kram från en insnöad tjej5 kommentarer:

Pia S sa...

Ja jag är precis likadan. Jag snöar in på att göra halsband och ett tag målade jag tavlor. Men min största hobby som jag snöar in totalt i är pärla halsband :-) Det är lite som terapi. Så skönt att bara sitta och göra nåt och inte tänka på nåt annat än det.

Örnen sa...

Hej vännen!
Vad mysigt att virka. Sådant och stickning verkar vara väldigt populärt nu. Smidigt att ta med sig också dessutom.
Ska bli kul att få besök av dig på söndag.
Kram kram.

Malin sa...

Hej!
Jag har länkat till dig på min blogg, hoppas det är ok?!
Kram, Malin

PS. Jag har mailat dig!

Caroline sa...

Pia: Åhh vad mysigt att pärla. Det har jag aldrig gjort. Om man inte räknar med de gånger jag hjälpt Leia med hennes pärlor.
örnen: Ja men jag tror det är lite inne med stickning o virkning hi hi... inbillar mig det. Hur som helst är det sjukt roligt!
malin: Hej på dig, roligt att du skiver här!! Klart det är ok o länka!

Maria sa...

Hej på er! Va kul att du börjat virka igen. Härligt att ha tid till att snöa in sig lite. Njut! Jag försöker men efter jobbet känns soffan alldeles för många gånger allt för god. Hoppas ni hade en mysig 1:a advent. Vi hade julegranstenning på Ula parkering igår. Det blev dans kring granen och så kom tomten på flakmoped :)med en klapp till alla barnen. På kvällen avsmakade vi norsk traditionell julmat (salt torkat får) med öl och aquavit. Varma, mätta och glada såg vi ut över havet och önskade oss ingenting annat än just denna stunden. God middag, barn som sover, frid:)