måndag 5 oktober 2009

Min första bloggdag

Sitter vid datorn som vanligt på kvällen, väntar på att Tias ska komma hem, lycklig efter vinsten i derbyt, synd för mig o pappa som hejar på Elfsborg dock..:-p (alltså, med det menar jag att det blir allt svårare för Elfsborg att vinna allsvenskan!) Men det är Tias värd, lite extra glädje o lycka! Jag tror IFK tar hem SM guld i år, faktiskt!

Har precis vart på Styrelsemöte, det var trevligare än vanligt faktiskt. Jag är def yngst där, synd... inte för att de andra gör ett dåligt jobb men jag tror det är bra med även en åldermässig spridning av styrelsemedlemmarna...

Innan dess var jag på östra som ni vet, först på barnkirurgen på återbesök. Träffade Stellas läkare M Edenholm, han är verkligen kanon och jag är så glad o tacksam över att vi har honom. Han var på mycket bättre "humör" idag, då blev jag glad. Med humör menar jag hans "uppsyn" och inställning till Stella... så klart! Mer positiv helt enkelt. :-) Hon hade ju bajsat själv dagen till ära... det är mkt "skit-snack" oss mellan... Det är ju det stora delar av mitt liv och min vardag kretsar kring, Stellas mage o tarmar... Men man kommer in i det helt enkelt, det bli ju en vardag det med!

I vilket fall blev jag lite förvånad för det var eg planerat att hon skulle göra en större undersökning idag och skulle sövas, men pga att hon vart sjuk avbokade de denna undersökning. Det konstiga är att jag inte fått någon information varken om det ena eller det andra. Har hon vart sjuk , frågade jag? Hm... jag har ju ringt till avdelningen och rådfrågat för några v sedan när Stella hade en förkylning, måste vart det han syfte på. Hur som helst spelar det ingen roll nu, vi har fått en ny tid, den 26'e Okt ska hon skrivas in på avd 327 och den 27'e ska hon sövas och Mats ska kolla upp i tarmen, se om allt ser bra ut helt enkelt. Känns redan oroligt men ett måste! Innan dess får vi inte börja ge mer mat, synd och tråkigt! Jag vill så gärna börja med mat nu, inte bara gröt. Sedan ordinerade han att vi ska fortsätta med antibiotika varje dag men dubblade dosen eftersom hon ökat i vikt sedan sist.Här är Stella i undersökningsrummet.


Efter besöket hos Mats gick vi till avd 327 där vi så väl känner igen oss så klart, låg ju där närmare en månad. Lindas lille Kaspian ligger inne för en lårbensfraktur, stackars liten! Men han var vid gott mod tycker jag, så duktig som ligger så stilla så länge, 3 veckor om jag fattade det hela rätt. Han tittade mest på film och spelade på sitt lilla piano så det tjöt i halva korridoren :-p Det gjorde han rätt i!!


Kaspian med benet i sträck.

Så vad tycker ni om mitt bloggande? Är jag inte duktig! ;-)
en sak undrar jag, kan man se om man har några besök någon stans här?? Har letat o letat men ser inget som visar statistik eller så, dåligt i så fall!
Kram på er!!

4 kommentarer:

Linda sa...

Du bloggar ju jättebra! Tycker det är kul att läsa om dig och ditt. :) Vad söt Stella är!!!

Caroline sa...

Linda: tack :-) Men varför hittar jag inget fält med statistik, har du det i din blogg? kram på dig

Sandra sa...

Caroline, Statistiken lägger du själv in från susnet eller liknande.

Caroline sa...

Tack Sandra nu är det fixat! Hoppas jag gjorde rätt...KRAM!!