torsdag 15 oktober 2009

I morgon bär det av...

Eftersom jag hade tid hos min sjukgymnast, som jag har skrivit om innan här på bloggen, idag så kom pappa hit och var barnvakt åt Stella. Min farmor, eller "Gamla Märta" som Leia kallar henne, var också med. Jag skulle "bara" till sjukgymnasten och det tar ca 1 h med resväg. 11.00 var de här hos oss i Billdal, 5.5 h senare var det "fria" att åka. Pappa tyckte att han skulle få övertidsersättning. Jag gjorde en Alfons Åberg, kan man lugnt säga. Oj vilken lång "att göra-lista" jag hade helt plötsligt. Och nu så här efteråt känns det grymt skönt att fått bockat av de flesta saker. Men sicken stress, sprang ordagrannt runt på stan och hann inte ens med o käka lunch! Trist men det får jag ta en annan gång.

Tex har jag förutom vart hos sgy, reklamerat min kassa stegräknare, köpt en ny i en annan affär, köpt presenter, köpt nya kläder till mig (hurra!! och hysch... säg inget till ngn, den budgeten var liksom redan uppnåd :-p), hämtat mitt paket på ica, vart på jobbet o fixat med papper, o sist men inte minst på listan- klippt Leias lugg.

Skit oxå! varför gav jag mig på det då?? Frissör är jag def inte. Kan eg inte skylla på saxen eftersom jag lånade Annas "riktiga" frissörsax. Men jag tyckte den var lite kass ändå, för håret gled visst åt sidan! ;-) Tja... den är kortare och mkt kortare på andra sidan. Hm.... vad gör man då? Får slänga in henne till en frissör i morgon om vi hinner innan färjan går.

För i morgon bär det nämligen av till Ula i Norge, vi ska hälsa på våra goa vänner Maria o hennes lilla familj. Ula är en mkt idyllisk liten fiskeby utanför Sandefjord. Längtar jätte-mkt efter mina norska vänner!! Vi ses så sällan men det känns lika bra varje gång, ni vet som att man sågs igår. Så ska det vara. Man kan vara sig själv rätt upp o ner och känner sig glad o uppskattad i deras sällskap och har dessutom enormt trevligt! Kan det blir bättre??

Så jag tänkte försöka komma i säng i tid i kväll, ska upp o packa i morgon innan vi åker. Men jag har givetvis skrivit en packningslista nu i kväll. Det är otroligt mkt saker när man reser med små barn. Man skulle nig kunna tro att vi ska vara borta 2 veckor och inte 2 dagar! Sedan alla Stellas "mag-grejer" såsom tarmsonder, lavemangsspruta, glidmedel, påsar, underlag, medicin och sedan allt vanligt såsom blöjor, barngröt och tvättlappar, nappflaskor osv.

Vad ska ni hitta på i helgen??

Nåväl, blir ett kort inlägg idag, och ant inget i helgen, ha en skön helg alla ni, så hörs o ses vi på söndag!

Puss o Kram

3 kommentarer:

Linda sa...

Skönt att du fick bocka aven massa från listan! Du får unna dig en supergod lunch/fika på stan nästa gång istället. :)

Vad härligt att få höra norska!!! Jag bodde utanför Oslo ett tag..

Helgen bjuder på städdag i föreningen då löv ska räfsas o såna saker.. på söndag blir det dop :)

Anonym sa...

Hoppas ni får det mysigt, kör försiktigt!!!
Kram Milla

Anonym sa...

Gotta dig ordentligt i Norge!!kram Maria A-S (me&i)