onsdag 14 oktober 2009

onsdag...

Fy vad kallt det blivit. Jag hänger inte med i svängarna. Tur att jag har mina varmaste skor jag någonsin haft, UGGs skor o min varmaste jacka jag någonsin haft, CG jacka, annars hade jag nog gnällt ännu mer! ;-) Det är fantastiskt att gå ut o inte frysa! Men så har vi ju innetemperaturen med. Den jobbar jag på! Satsar på att få det varmaste radhuset i området även i år.

Men visst är det hemskt att frysa inomhus?

Vår soffa kom idag. Hurra! Bra blev det. Nu fattas bara den sjukt snygga mattan med. I ull den med. Får spara lite först! Här är soffan!


Leia provsitter i pyjamas.

Jag bara måse kommentera "Bonde Söker Fru" med. Kollade på det nu i kväll. Alltså tjejen, Thilde heter hon väl, förstår att de 12 killarna smalt. Sicken tjej. Man kan ju lätt ha lite förutfattade meningar om bönder, men denna tjej blev jag imponerad av. Hon verkade ju helt komplett. :-) Söt, stor social kompetens, bra på att utrycka sig och sina känslor, och av vad jag hann se, även smart. En typsik hästtjej med andra ord! ;-) Jag tror på den killen med kort hår som hade skickat med en mini-lego picknick i sitt brev. Oj vad Thilde kollade in honom!
Så han den lilla killen med mustaschen, Roger, vilket orginal. Tyst var han. Och det hade "funkat i 40 år" som han uttryckte det. Eller inte. För då hade vi väl inte sett honom på TV4?! hi hi...

Ni kanske undrar hur det gick med "att-göra-lista"? Den blev inte klar så att säga, men en god bit på väg. Hann inte allt, hade eg inte som mål att göra allt idag heller. Får se om jag kommer iväg till mitt jobb i morgon. Hade vart bra. Men ska till sjukgymnasten med. För min besvärliga foglossning.

Nu ska jag ta mitt lilla baby-knyte som ligger på soffan o sussar inlindad i vår filt o gå o lägga mig i min sköna säng. Hon vaknade någon h efter det att jag lagt henne för natten o hade panik o stor-grät. Var nog magen som spökade. Fick ge lavemang eftersom hon inte bajsat nästan något alls idag. Men det gick sådär, hon var hysterisk o det är otroligt svårt att klara av alla moment själv. Men lite kom ut. Hon brukar inte gråta och definitivt inte hysteriskt så visst blir jag orolig! Men nu är hon lugn!

Kram o go natt!

3 kommentarer:

Katja sa...

Så fin soffa..jag blir riktigt avis.

Maria sa...

Hejsan Carro Barro! :)
Nu spanar jag in din blogg for forsta gangen! Kul!
Kram fran London

ele sa...

vad härligt det låter! Och det var ju inget litet gästhus precis!!! :)