torsdag 8 oktober 2009

Naprapat, second hand, & verts

Stella vaknade tidigt idag, innan halv 7, natten hade vart ung som vanligt dvs minst 5 st uppvak för hennes del (vilket åtgärdas genom att ge nappen) men ändå kände jag mig piggare än vanligt, det betyder bra betyg för sängen! :-) Kort o gått, köp en bra säng folk om ni inte redan har det, det förhöjer livskvaliteten! Denna säng är en kontinentalsäng från Viking. Jag hade svårt o slita mig från sägnen men kom upp till slut...

Vi åt frukost o slöade hemma och hann vila lite till i sängen innan pappa o min lilla sessa kom hit. Äntligen kom Leia hem, efter 5 dagar i Borås. Jag skyndade mig dock iväg för att åka till naprapaten. Jag fick en ny tjej idag, Sara hette hon, oj vad ont det gjorde idag, men bra var hon. Det märks verkligen efter dessa 4 gånger att jag vart där, kan vrida på huvudet tom åt båda hållen nu. Jag har fått fler egna stretchövningar och ska dit om 2 v igen. Nackdelen är att det svider i plånboken men fördelen är att det är värt pengarna ;-)


Bild på mig för en gång skull, ska strax in till naprapaten här.

Idag ringde hon tjejen från second hand-butiken med, jag lämnade in några "gamla trasor" där igår. Hon var dock ej där då men skulle ringa upp idag. Hon verkade nöjd över mina Anna Holtblad och Charlotte o Morgan-jackor/kavajer och ville ha mer. :-D Bra för mig som har gammalt hängande på vinden. Och bra för miljön, att återanvända. Jag fullkomligt älskar den butiken och skulle kunna handla hur mkt som helst, inte helt billigt dock, men å andra sidan inget skräp heller! Får väl tillåta mig själv att köpa något om några av mina kavajer blir köpta!


Ordningen är återställd, Leia lejonunge är hemma!


Middag idag blev pytt i panna med prinskorv samt verts. Jag har fått lite pippi på verts. Det får jag tacka Linda för, som bjöd mig på det när jag var hos henne här om veckan.Nu är det dags att pussla pippi golvpussel, familjen kallar...

See You!

4 kommentarer:

Sandra J sa...

Hej Caroline, kul att du bloggar! Men jag har inte hängt med riktigt, vad har hänt med din nacke?

Kram Sandra J

Caroline sa...

Sandra J: Är det j som i josefsson? Vet inte vad som hänt men har haft problem med ont någon månad nu, går upp i huvudet med, fått äta panodil var 6:e h o så.. men nu är det lite bättre som sagt :-)

Sandra sa...

Kul att du är så nöjd med sängen! Det är verkligen a och o att få sova gott. Fint att se en bild på dig också, du passar bra i glasögon. Är Leia glad att vara hemma igen?
Grattis till ökad rörlighet i nacken. Min gube har problem med ryggen och det är inte kul för vare sig honom eller resten av familjen.
En sak till, härlig färg på kaklet ovanför spisen.
:) Mycket att kommentera!

Linda sa...

hoppas du får dina kavajer sålda :)