lördag 2 januari 2010

Mera mat...

När det är helg brukar jag o Tias ge varandra sovmorgonen en morgon var. I morse fick jag ligga kvar i sägen. Otroligt skönt. Tänk känslan att få sova alldeles djupt och ensam i en stor mjuk säng 2-3 timmar efter det att övriga familjen gått upp. Den är ljuv och mjuk som bomull.

Tänk dig den känslan och gångra den med etthundrafemtio så får du den glädjekänslan jag fick när jag gick ner för trappan i förmiddags och det första Tias säger är att Stella ätit frukost. Mer exakt nästan en hel portion gröt. Något som kan tyckas vara så litet och enkelt som att min dotter gapar och sväljer är det störta av allt just nu och får mig alldeles överväldigande lycklig. Dagen var gjord! Det har vänt. (Ja jag är optimist- men även realist- jag inser att vi har ett större problem än så med hennes mat men just för idag räckte detta för att få mig glad).

Så att jag och Tias dessutom fick komma iväg själva för att få alldeles egen tid tillsammans, i hela 4.5 timmar var ju bara pricken över i't. Dagen var fulländad! Vi såg Stig Larssons nyaste film "Luftslottet som försvann". Och barnens farmor var barnvakt. Tusen tack snälla svärmor!! Filmen var verkligen jätte-bra. Nog bäst av alla tre. Jag gillar ju när det bli pay back time så att säga.. Mer säger jag inte, vill ju inte avslöja något för er som inte läst böckerna.

I morgon är det söndag och jag tänkte faktiskt sticka iväg själv ett litet tag och kolla efter skidbyxor. Om en vecka är vi ju i Sälen och jag behöver helt klart något varmt att ha på mig. Inte för att det är något fel på neonfärger men jag tänkte hitta några skidbyxor som är tillverkade på 2000-talet.

Puss o Kram o trevlig lördagskväll

2 kommentarer:

Tea sa...

Härligt att läsa att hon åt frukost idag:-)

Härligt att ni fick egen tid tillsammans och visst var filmen bra! Jag och Anders såg den med min mamma å systrar när vi var i umeå Elias fick vara med morfar.

hoppas ni får en härlig vecka i fjällen och att det inte blir för kallt. Själva åker vi v 7 till fjätervålen (tror jag det heter.
Kram

Milla sa...

Låter som en helt fantastisk dag!!! Är ni helt klart värda!! Och heja heja Stella!!!!