fredag 22 januari 2010

Fredag...

Idag har det vart en rätt vanlig vardag med familjen. Vi sov rätt länge i morse för båda barnen verkade trötta. Åt frukost sent (typ halv tio) och lekte lite på fm. Sedan har vi trotsat kylan lite och vart ute en sväng på lekparken. Vi har även handlat mat på Kvantum. Och ätit taccos i kväll. (Undra hur många svenskar som ätit taccos i kväll?!)

Stella är inne i en väldigt jobbig nattningsperiod. Kl är 22.00 nu och hon sover inte. Hm.. blott 9 mån gammal och redan familjeregent! Hur gick det till?

I morgon är det egentid för mig på kvällen. Men först ska vi till stallet. Leias ridning börjar i morgon igen. Hoppas det inte är för kallt o rida.

På kvällen ska jag alltså ut med mamma-maffian. Det ska bli fantastiskt roligt och komma iväg själv utan barn. Andra gången jag går på fest/går ut, utan barn sedan Stella kom till världen. ser fram emot det supermycket! Så det blir nog inget bloggande i morgon men jag får ta lite foton och blogga desto mer på söndag.

Puss o Kram och ha en trevlig helg!!


4 kommentarer:

Milla sa...

Åh så skoj med party, du kan väl ta en drink för mig med!!! Helst en 110 kr fin drink, hahahahahahaha

Malin sa...

Inga tacos för oss ikväll iaf! :)

Tjoho va kul vi ska ha imorgon!! =) Har lite klädångest bara! Vet aldrig va man ska ha på sig när man ska ut! Men det hör väl till antar jag!
Ses imon!

Kram!

Johanna sa...

Hoppas du får en superkväll img!

Honungspojkens mamma sa...

Hej!

Vilka otroligt söta små flickor du har!

Och tack för att du skrev om Stellas mage och hur ni gör. Nu har jag sutit en lång stund och läst om hennes sjukdom och hur ni kämpar... Jag tror att Honungspojken också har nån slags fel på nervcellerna i tarmen och just nu ska vi ge klyx varje dag fram tills vi träffar en tarmterapeut i veckan.

Ger ni vattenlavemang istället för "medicinsk lavemang" nu? Vad blir det för skillnad, är vattenlavemang snällare mot kroppen, eller..?

Kram