onsdag 27 januari 2010

Heldag på sjukhuset

Idag skulle Stella till ortopedin. Kolla upp sin höft och benet och foten. Hon fick ju ligga i en frejkakudde när hon föddes pga höftledsluxation. Och nu har vi tyckt att ena benet är lite vridet inåt och ville kolla upp det. Vi har ju redan kontakt med dem så vi ringde och berättade som det var och de ville gärna kolla på henne. (Oron dämpas ju inte direkt av att hennes pappa fått operera sitt ben och vrida ut det och förlänga det). När vi väl kom in efter 1 h (!) väntetid gick besöket på cirka en minut. Det svåra var definitivt att underhålla Stella som inte alls ville sitta i vår famn och vänta innan det var dags att gå in på rummet. Och sjukhusgolvet var täckt av vatten och smuts från ett något otrevligt vinterruskväder ute!

Hur som helst såg allt bra ut, så vitt de kunde se så här långt. Skönt! Ska tillbaka när hon börjat gå och gjort så några månader. Efter besöket åt vi lunch i matsalen på sjukhuset. Vi var ju alla hungriga så det var lika bra. På grund av alla turer till sjukhuset förra året är det ju en rätt stor skara läkare och systrar man känner igen när man är där och äter. Lite märkligt att man liksom sitter och äter jämte dem som brukar hjälpa oss när vi är sjuka. Inte jobbigt men märkligt.

Efter lunchen fick barnen leka i lekterapin. Den är ju helt otroligt bra och rolig. Och de som jobbar där är så söta. Både Leia o Stella hade jätte-roligt. Jag hoppas att Leia mår prima i morgon och orkar gå till dagis. Vi tyckte hon såg trött ut i morse med efter sin spruta hon tog i måndags, så vi hade henne hemma idag med som ni förstår. Men hon ville förtvivlat gärna gå till dagis i morse. Om hon går i morgon har hon i alla fall gått två dagar i Januari. Inte för att pengarna spelar någon roll alls, men OM man vill, kan man ju enkelt räkna ut vad de två dagarna i så fall har kostat oss. Jo 630 kr styck. Ha ha ha tur att man inte tänker så. För det är ju knappast valuta för pengarna!Snart kommer doktorn.


Nästan som på riktigt!


En Stellioni och en riddarfé!


Klättra är roligast!


Doktor Leia tar hand om de sjuka små bebisarna!

Puss o Kram

6 kommentarer:

Fina Matildas mamma sa...

Matilda fick också feber och ont i benet efter sin spruta och fick vara hemma en dag. Sedan var hon jättepigg morgonen efter och gick till dagis, men där hade hon tydligen varit väldigt gnällig och hängig...Verkar sitta i längre än man tror.

Malin - Mamma till h-barn sa...

Ni ser ut att haft en trevlig dag, trots sjukhusbesök.
Ha en trevlig helg!

Malin sa...

Du har fått en award utav mig! :)

Malin sa...

Kika in på min blogg så får du se!

Malin sa...

Skönt att allt såg bra ut på Stella!
men vilken härlig plats att leka på för barnen!
Kan tänka mig att det är svårt att få dom därifrån?!

Tack för senast!
Kram!

Caroline sa...

Men spam-malin...:-D Jo det är ett kanon-lekställe... vet inte vem som har roligast i pysselrummet, jag lr Leia ;-) Ja liiite svårt o få med dem hem sedan...Tack själv! :-) KRAM!
malin-mamma till h barn: Trevlig helg du med! Hoppas magen sköter sig fint på lille A! kram till dig med
matildas mamma: Ja men den där sprutan verkar sjukt aggressiv! huvaligen! 2 dagar var Leia dålig!