söndag 28 februari 2010

Guldblogg

Jag har fått ännu en fin award. Denna fick ag av Malin och Jennie. Tusen tack fina ni!! Det är så klart jätte-roligt att ni där ute vill läsa min blogg. Och alla era kommentarer får mig jätte-glad! Då känner jag att jag får kontakt med er där ute och det blir en ännu större mening med bloggen för mig! Det är ni som är guld värda!!Nu skickar jag vidare denna till några bloggar jag tycker om att läsa. De har lite olika områden men alla fångar mitt intresse inom sitt.

Mathilda- Du är en flitig bloggare som fångar dina läsare och ger oss massa spännande att läsa om din vardag som häst-och ryttar-tjej.

Jenny -Din inredningsblogg är fantastisk, jag kan sitta framför den och drömma mig bort bland alla underbara bilder hur länge som helst!

Linda- Din kämparglöd och din förmåga att hitta det lilla fina i vardagen beundrar jag enormt! Jag hittade din blogg av en slump och följer din kamp i livet mot cancern. Av alla kommentarer jag sett hos dig förstår jag att du ger många andra sjuka hopp och styrka!

Sandra- Du har en jätte-fin och välskriven blogg där vi får följa din vardag. Dina väldigt vackra bilder är ett stort plus!

4 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Caroline!
Grattis till awarden!! Och TACK söta du för att du skickade den vidare till mig, vad glad jag blir!:)

Låter som ni hade det trevligt på hästshowen, kul att den rosa Libressereklamen syntes så bra!

Ha en härlig söndagseftermiddag o hoppas det går bra att börja jobba imorgon:)

Kraam Jenny

Sandra sa...

Tack så MYCKET för awarden.(Grattis till dig som så självklart fått den.) Jag blev alldeles överväldigad när mitt namn dök upp. Imorgon ska jag ta mig tid att lägga in den och skicka vidare. Först ska vi ha en alldeles förträfflig kväll med Ares farföräldrar, de åker hem imorgon igen.
Ha en bra kväll och en ännu bättre "första" dag på jobbet imorgon.
Kram

Anonym sa...

Grattis till guldet :-) Det är du värd!! Din blogg är så kul att följa, dina dagar och kampen med lilla Stellas mage, din underbara familj och ja du vet ju själv :-) Du skriver väldigt bra. Lycka till imorgon!!! Njut när du får gå på toa utan någon som drar dig i byxorna under tiden :-) Kram Mikaela

Matilda sa...

Å tack snälla du! :D
Så himla synd att vi missade varandra! Kramar!