lördag 20 februari 2010

Snörekord

Idag är det sannerligen rekord. Snörekord. Nog för att det snöat hela vintern i år, vilken snö dessutom legat kvar. Men så här mycket snö på en och samma gång har vi inte haft innan. Och det har vräkt ner hela dagen. Och natten. Så idag fick bli en inne-dag. Tias gjorde ett försök att köra iväg med bilen men kom inte så långt. Det var vallar och driver av snö så han fick nätt o jämt loss bilen och vände hem igen. Men vad är väl en bal på slottet?

Så länge vi får må bra och vara tillsammans kan jag väl stå ut med lite snö...Fast jag måste erkänna att jag, liksom säkerligen många andra, längtar efter våren!

bjuder på lite bilder från idag. Nu ska vi hyra film. Ni som känner mig vet nog att melodifestivalen inte är my cup of tea! Även fast jag kan slötitta på dem med om jag är på det humöret. Men det är jag inte i kväll!


Vår altan. Nu räcker snön ända upp till fönsterna!


Min favoritleksak!


Kom igen mamma. Kör mig då!

Stellioni leker.

Hej hej!


Vad har ni gjort idag??

Puss o Kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jobbat! Och suttit fast på tag, i flera timmar. Och skottat snö!
Min dag det!!!

Krama godingarna!! Underbara kort!!
Milla

Jennie sa...

Älskar Stella också sin BRIO-kärra? Här har jag en till som gör det:)

Anonym sa...

Våran dag fortsatte med att Natalie har ont i båda öronen och feber..Neo ont i halsen och feber.Åkte faktiskt iväg till Statoil och tvättade bilen sen hem och laga pastagratäng med mycket vitlök i "husmanskur":)Så imorgon blir det vab igen!!!Kram till er alla!Nina