torsdag 18 februari 2010

Träning, träning, träning

I år är väl nästan mitt första år som jag inte hade något uttalat nyårslöfte. Alltså, ingen "jag ska..." som sedan bryts innan helgen är över. MEN, jag hade ändå ett litet avtal med mig själv. Och det var att prioritera mig själv detta året. Självklart tänker jag på min familj med. Men, man får faktiskt sätta sig själv i främsta rummet ibland trots att man är mamma.

Så det gör jag. Prioriterar mig själv. Och då innebär det framför allt att jag tar mig tid att träna. Två till tre gånger i veckan blir det. Och det är fantastiskt skönt. Man blir pigg och glad helt enkelt.

Idag var jag äntligen (efter 1 mån i kö...) på gym-intro på friskis. Jag går ju på olika pass samt springer några gånger i veckan men jag vill även träna ren och skär styrketräning. Min ledare hette Erik och var fantastiskt bra. Otroligt seriös men samtidigt lättsam och trevlig. Och det viktigaste, väldigt snäll och gav massor av beröm! Mer sådant!!

Så, magträning blir det dock i princip varje gång jag är på gymmet oavsett jag springer eller spinnar eller styrketränar. För det krävs om man haft en 4.2 kg baby i magen och gått upp i vikt till nästan tre siffrigt belopp!! Ja då kommer inte så mkt av sig själv efter det så att säga. Utan det är blod, svett o tårar... nästan i alla fall!

Och, vill ni har tips på bra magövningar? Kolla här! Plankan känner väl de flesta till vid detta laget. Hur som helst är den faktiskt väldigt jobbig och väldigt effektiv. 3 gånger 30 sek kör jag. Och det är ju lätt att göra hemma med!!


Mmmm Middagsdax!


Mmm kvällsmat!


Dags utflykt till syster-yster i Borås.
Stella och kusin Elvira i bakgrunden.Världens vackraste baby!!


Puss o Kram syns på stan

4 kommentarer:

Kiqi sa...

Duktiga du!!!
Och vad söt klänning lilla il battioni har. Gullunge!!

Fina Matildas mamma sa...

Vad duktig du är! Jag måste också ta tag i träningen. Har redan gymkort men har inte kommit iväg en enda gång i vinter...

Jennie sa...

Il battioni;) Du är rolig du!!! Va söt hon är den lilla Ilbattingen. Titta på en till i min blogg, hon har varit på 1 årskals med sin mamma i dag och när hon och kusin Hilma kommer ihop blir det fullt ös. Kramar, och lycka till med din träning

Thepas sa...

Gud så söt Stella är! Hon har blivit så himla stor och fått så mycket mer hår jämfört med när vi sågs!

Jo, det känns otroligt skönt att ha kommit igång med träningen (trots att jag har förlamande träningsvärk idag) men jag är ännu mer imponerad av dig som orkar med den där drink-dieten. Det är sjukt jobbigt.