fredag 12 november 2010

Shoppingfredag

Åhh turen fortsätter. Efter dagens läkarbesök som gick fint. (Hos Dr Överläkare/smärtläkare/ortoped) Så visade sig det att det blev en shoppingfredag. Ja jag skulle egentligen bara hitta någon lämplig farsdagspresent, men ramlade över massor bra-att-ha saker på vägen. Liksom. Närmare bestämt fyra tröjor. (till mig). Mer julpynt! (Om ni ser ett hus i västra Göteborg som snarare hade platsat i Staterna, om man ser till allt pynt, så är det mitt). Och dessutom en julklapp!

Visst har jag tur? Att det var en shoppingfredag idag alltså.

Denna turdag hittade jag givetvis dubbelhäftande tejp med. Så nu är även Stellas bokstäver på plats. På dörren.

Ja jag kan inte annat än undra vad som komma skall härnäst. Innan dagen är till ända. Ja jag har ju min oskrapade trisslott i väskan. (Jag har en antagligen något udda vana att gå omkring med en oskrapad trisslott i väskan, bara för att få njuta av känslan, och leka med tanken, att något stort kanske är på väg att hända, att jag befinner mig så nära så nära, ifrån det där stora.)

Och kanske är det på sin plats att ta fram den idag?

Ja det riktigt kliar i fingrarna!


Leias dörr intill sitt nya rum!

Bokstäverna kommer från Grandma's.

De underbara nya dörrhandtagen,
från Specialbeslag.Stella = stjärna!
Från lillatusselago.


Puss och Kram

4 kommentarer:

Thepas sa...

Jag vill jättegärna ses! Nästa vecka jobbar jag till 18 alla dagar men på lördag är jag och Theodore ensamma för pappan jobbar. På söndagen tänkte vi kanske gå på den där Familjeliv-mammaträffen som du säkert sett på Facebook.

När det gäller att träffas utan barn fungerar nog en helg bäst, så har vi lite tid. Jag kan eventuellt vara barnfri söndagen den 28 ... Vad har du för förslag? Jag skulle också kunna tänka mig att träffas och fika i stan efter jobbet en vecka då jag inte hämtar från dagis. Då kan vi sitta på något mysigt café och sticka. Från 18.00. Det kanske vore något?

Marie-Louise sa...

Vilka fina dörrar dina döttrar har :)

Jennie sa...

Härligt att höra att det gick bra hos läkaren:)Åå va fina dörrarna blev, tjejerna måste vara lyriska! Häftigt med nygamla dörrhandtag
Ta hand om er!! Kraaam

Sjabbig men chic sa...

Men vilken tur du har!;) Och du vilka superfina bokstäver. Jag hoppas att du har haft en riktig toppenhelg.

Kramis Lisa