onsdag 10 november 2010

Paketet på posten och massor av shopping

I år kom tomten tidigt!

Paketet från lilla Tussilago kom på posten idag och det var både vackert att se på och underbart att öppna.

Ja det var fyllt av så många extra överraskningar att jag blev alldeles rörd! Tusen tack till dig fina Carolin och din otroliga givmildhet. Det värmer en grå novemberdag som denna!!!

För att krydda dagen lite extra tog jag mig en något spontan (och så här i efterhand något för stor) shoppingrunda efter sjukgymnastiken idag. Jag passade på att uträtta lite nödvändiga och roliga presentköp. Det blev doppresenter, farsdagpresent, födelsedagspresenter och leksaker att stoppa i den årliga adventskalendern till barnen. Jag handlade bland annat från Grandma's. I den underbara inredningsbutiken fick jag även tag på bokstäver till Stellas dörr. Med andra ord bokstäverna S T E L L A. Nu har flickorna likadana. Och det är så grymt snyggt! (bilder kommer vid ett senare tillfälle).

Jag kan inte annat än längta efter julen nu! Ja jag är extra sugen på att pynta mitt hem i år, med anledning av alla de underbara dekorationerna som anlände idag!

Rena rama julafton.
Paketet innehåller en taklampa till Stellas rum.
Massor av juldekorationer.

Och lite annat smått såsom necessär, hårspännen och hårsnoddar,
fina klämmor att ex.vis fästa foton mm med samt örhängen.Puss och Kram

4 kommentarer:

saga74 sa...

Gu vad roligt med paket och shopping.

Det är du värd ;)


/S

Sandra sa...

Oooo, det kliar i fingrarna på mig. Skulle vilja dyka ner i lådan och känna myskänslan och snudda julen.
Hoppas du har en lugn kväll efter en "fara-runt"dag.
Kram

Lotten sa...

Tack för dina råd på bloggen om min nacke ;-) Jag försöker verkligen att bara sitta korta stunder... men det är svårt! När man kommer in i ett syflow så är det svårt att hålla sig undan....
Grandma´s är min favoritaffär i stan. Där köpte jag min fina hatthylla som jag är supernöjd med...

Usch vad tråkigt för dig med din nackskada. Min mamma hade en sådan och hon blev förtidspensionär pga skadan... hon blev väldigt invalidiserad av den. Minsta hushållssyssla blev ett maraton för henne. Hoppas att din nackskada är mildare än min mammas var....

Kraam Lotten

Jennie sa...

Ja nu kommer här ytterligare en kommentar från mig. Jag kommenterar snart varenda inlägg du skriver, har jag kommit på;) Sorry!!
Jag länkade mig vidare till Grandmas och OJ va mycket fint där va, blir alldeles salig! Synd att inte en ritig webbutik finns! Allra helst vill jag ha påslakan från Lexington, men även en sådan plåtburk i rött med ett vitt kryss på - plåster/piller-burk! De är fina! Finns denna butiken i gbg? Var i så fall?

Å, va mycket vackert du har fått hem. Såg de där neccessärerna och de är ju bara för söta...
Kraaam