söndag 14 november 2010

Helgen

Helgen har fortlöpt i rasande fart. Och massor av aktiviteter var inplanerade. Jag fick liksom hålla i mig för att inte ryckas med. I allt. Utan faktiskt avstå en del. Och lyckades väl hyfsat. Tycker jag. Bakslag är ju en del av rehabiliteringen. Men det är ju skillnad på bakslag och bakslag.

I lördags var det (inte för mig men för delar av familjen sweetie) både städdag i området. Och barnkalas på en variant av bushus. Och ikeabesök. Och mio-besök. Och lördagslunch. Och middag. Och sedan Så mycket bättre. På tv. Vilket är den ultimata avslutningen på en trevlig lördag. Som jag aldrig i livet avstår. Ja jag inbillar mig inte att jag är den enda i Sverige som sitter bänkad framför tv'n lördagskvällar. För säg den som inte smälter när Petter tolkar Berghagens Stockholm i mitt hjärta. Eller Lillbabs Tuff brud i en lyxförpackning. Och Petra/Septembers tolkning av Lillbabs Leva Livet. Också bara så underbar! Liksom Di Levas tolkningar både av Petter. Och Lillbabs.

Så mycket bättre är verkligen så mycket bättre. Än vad jag kunde föreställa mig. Egentligen. Tack till er underbara musiker som ger så mycket av er. Till oss. Så öppet. Ärligt. Naket. Och äkta.

Nu är det lite lugn stretching som står på tur. Och snart efter det ska jag gå och lägga mig.

Veckan som kommer kan bli lite... intensiv. Om Stella inte hostar eller är förkyld på torsdag ska hon ju sövas. Och töja tarmen. Huvaligen. Det ser jag inte fram emot. Alls. Och hur mycket får man hosta för att det ska vara ok? Som nu. Lite innan hon somnar? Och ej på dagen.

Mitt hjärta kommer i vilket fall som helst sitta på utsidan av kroppen. På torsdag. Jag kommer alltså vara extremt känslig. Och nervös. Och så även för fredagen och helgen. Att det inte ska blöda för mycket från tarmen eller bli infektion. Nej. Jag tar inte ut något i förskott. Men jag är ändå orolig. Jag minns ju förra året.

Hoppas ni haft en fin helg! Ja vad har ni haft för er???

Puss och Kram

5 kommentarer:

Thepas sa...

Det låter som att ni haft en mysig helg. Och jag håller verkligen tummarna för att det ska gå så bra det bara går för Stella på torsdag.

Jag måste kolla upp lite mer med planeringen den 28, om vi ska lämna Edward då eller den 27,men vi kan väl boka in imorgon eller onsdag till att börja med?

Lotten sa...

Låter verkligen som en intensiv helg! Själv har jag jobbat två nätter. Nu är jag bara ledig i en natt sedan är det på´t igen ;-)

Usch det finns inget värre som förälder att vara med om tycker jag när ens barn sövs och opereras.... Håller tummarna för att det skall gå bra!

Kraam Lotten

Livskrafter sa...

Jag har varit på 1 årskalas med massor av gott fika och kärlek. Vad kan vara bättre
Kram
Emma

Huset vid ån sa...

Tusen Tack för dina fina o omtänksamma ord inne hos mig förra veckan....

Hoppas allt går bra och att Ni snart får vara tillsammans!

Må så gott!
Kram Therese

Jennie sa...

Önskar både er och Stella all lycka på torsdag!! Tänker på er, kram Lova och hennes bloggande mamma:)