onsdag 27 oktober 2010

På restaurang

Det går magsjuka på förskolan. Och då tar vi det säkra, före det osäkra. Och har båda barnen hemma. För vi minns ju alla hur det gick i våras. När Stella fick vanlig magsjuka. Som spårade ur. Totalt.

Nej då är det trevligare med gemensam lunch. På restaurang. Jo Farellis. Hamburgare, pizza, pasta och glass med choklad. Sämre kan man ha det.Mmmm

Mmmm


Mmmm

Puss och Kram

6 kommentarer:

Anonym sa...

Suoer mysigt! :D

Nej tack! till magsjuka...

kram syster

Sandra sa...

Mmmm, gott! Bra beslut att hålla godingarna hemma. Vår förskola meddelar aldrig om något barn har magsjuka. Det tycker jag är elakt av dem.
Hoppas ni mår bra i övrigt, speciellt du.
Kram

Thepas sa...

Men gud så långhårig lilla Stella har blivit. Sötnosen! Theodore har varit hemma från dagis sedan torsdag förra veckan eftersom han är förkyld. Idag fick han dock hälsa på en stund för att bli fotograferad. Han såg ut som sju svåra år men det blir säkert bedårande bilder ändå.

Pia S sa...

Förstår att du håller flickorna hemma. När jag kom till mina tjejers dagis så spydde en pojke så jag gissar att det går magsjuka här också men de säger aldrig till innan.
Såg mysigt ut med resturang besök och så fina tjejer du har :-)

Jennie sa...

Vilket bra byte, förskola mot restaurnag! Kan tänka mig att ni hade det mysigt!! Inte alltid magsjuka är enbart negativt...det kan bli något positivt av det som i detta fallet. Hoppas verkligen Stella slipper det denna hösten! Jättebra att förskolan informerar, katastrof annars ju!! Kram på er

Lotten sa...

Åhh vad mysigt! Magsjuka är ju inte att leka med....

Du undrade om vår lampa över bordet på landet - det är en gammal fabrikslampa som min mamma tjatade sig till på 70-talet. Jag har bytt sladd till en knallrosa tygsladd.

Kram Lotten