söndag 24 oktober 2010

Det är inte hur gammal du är, utan hur du är gammal!

Idag åkte vi efter kyrkan och söndagsskolan till Ingeborg. Ingeborg, som är sambos farmor och barnens gammelfarmor, fyllde 91 år för en vecka sedan. Då var vi i Norge. Därför fick hon firas av oss idag. 91 år. Och bor själv i sin lägenhet. Alltid lika positiv och glad. Inget klagande. Och inget gnäll. Oavsett vad. 91 år och fullständigt med. På alla sätt. Men framför allt i hjärtat. Beundransvärt!

Fotona ni ser nedan tog jag som jag mestadels gör, med min iPhone. Här har jag använt applikationen Hipstamatic. Något att rekommendera för er som gillar att laborera med bilder. På ett synnerligen smidigt vis. Bara att bläddra bland linserna som finns. Och byta efter tycke och smak! Voila!


Blommor, kaffe och massor av kärlek.

Vart tog alla kakor vägen?

En klunk kaffe.

Mr Sweetie

Liten fikar...

... med stil.

Det är inte hur gammal du är, utan hur du är gammal.


Puss och Kram

4 kommentarer:

Sandra sa...

Jag må då säga, Ingeborg ser verkligen inte ut att vara 91 år gammal. Hon ser ut att vara 91 år ung. Härligt med vänner som har levt många långa år.

Kram

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vilken "pantertant" hon verkar vara Ingeborg, härligt:) Min sambos mormor Selma fyllde 91 häromveckan men hon har blivit så trött o svag på sistone, vi tror inte hon har långt kvar här på jorden..
Vad fina bilderna är, ska testa jag oxå!

Ja, kom förbi lagret om du kikar in på jobbet i veckan:)

Kraam Jenny

Sjabbig men chic sa...

Mysigt! Och ja, det är definitivt hur du är gammal. Och du! Du lämnar ju bara för övergulliga kommentarer.

Kramis Lisa

Jennie sa...

För det första, vilka fräcka foton!! Tyvärr kan jag inte prova, jag äger ingen Iphone;) Jag tror jag skulle missa hälften av funktionerna pga av mitt totala ickebefintliga teknikintresse;)Vilken krutgumma Ingeborg verkar vara. Min mormor är också sån, men hon är rena barnet jämfört med Ingeborg (84 år) Hon vet och kan allt!! Nyheter har hon stenkoll på och i bland får man skämmas för att man är mindre uppdaterad än hon;)

Vilka tuffa byxor Stella har!!!

KRAAAAAAM