torsdag 31 mars 2011

Kaffe, choklad virknng och nya böcker

Kaffe, choklad, virkning, nya böcker och nya tidskrifter gör mig glad. Till och med så att jag glömmer av att det regnar ute. Och på eftermiddagen höll det upp och då var jag och Leia i stallet. Hon red igen och fick följa med på en långtur i skogen. Hon red helt själv 1.5 h och jag gick bakom. Jag är så stolt över henne. Och det var ett väldans bra träningspass för mig. Soffpotatisen. I alla fall regniga dagar som denna. Tjejerna fick dessutom nya cyklar idag. Väldans fina. Men de får ni se en annan dag!

Snart ska jag och Tias ha semester. En vecka. Bara vi och två underbara vänner i en fantastisk stad. Längtar ihjäl mig. Fyra dagar kvar!

Puss och Kram

8 kommentarer:

Sandra sa...

Kaffe, choklad, nya böcker och nya tidskrifter gör även denna kvinna glad. :)

Jag hoppas att du inte slet ut dig i skogen, även om det var för dotterns skull.

Ha en härligt avslappnad semester med Tias. Se till att vara i nuet, allt här hemma går bra och du orkar med allt där i din takt och just NUET.

Tack för den långa och intressanta kommentaren till mina köttankar. Jag är så velig och kluven. Fick iaf näst intill ekologiskt griskött med mig hem från mapa idag.

Kram och god natt!

Jennie sa...

Du har så rätt så rätt, men kaffe är jag ingen fan av, hellre tee! Nya tidningar däremot är jag barnsligt förtjust i,likaså chocklad;) Va härligt med en veckas semester,var åker ni? Vad är det för fint du virkar,en docka? Superhärliga färger är det på den i alla fall. Lova har också fått sin första cykel i dagarna. Bilder får komma senare när hon provkör.
Ta hand om er, Kramar

Johanna sa...

Tack söta du för dina kommentarer =)! Snön ja. Nu börjar jag längta lite efter barmark. Oftast försvinner den i slutet av april men det är inte helt ovanligt att den finns kvar en bit in i maj. Inte mycket då men tillräckligt för att sommaren ska kännas såååå långt bort!

Jag har ingen aning varför minstingen blöder som han gör. Arbetsskadad i vården som man är så går ju tankarna på sånt som inte borde tänkas. Men mest troligt så har han nog bara sköra slemhinnor.

Å vad hon verkar duktig på hästryggen eran Leia! Gissa om jag har en här hemma som skulle bli grön av avund om hon hörde vad Leia gjort =)!

Resa på tu man hand. Så underbart lyxigt och välbehövligt! Hoppas du kan koppla av ordentligt och slippa den värsta smärtan. Lev o njut ordentligt nu! kraaaam

Annika sa...

Härligt med "egensemester". Hoppas att ni får det jättebra :-)
Vad duktig Leia är! Och du med, så pysslig och duktig. Man kanske skulle lära sig att virka eller sticka. Eller ta upp och göra klart något av korsstygnsbroderierna som ligger halvfärdiga hemma.

caroline sa...

Åh...mina söner tjatar dagligen på att jag ska lära mig virka sådana där figurer (sackboy)som de har i tv-spelet Little big planet. Påminner om den du påbörjat. problemet är att jag aldrig har virkat. har ingen aaaaaning om hur man gör! Ha en skön dag- vart bär semestern hän?

Jenny sa...

Låter underbart med allt det fina du dukat upp på bordet. Skönt att kunna njuta av det lilla som ju är det stora om man bara låter det.
Varm kram :)

Kiqi sa...

Vad mysig och hemtrevligt bild. Nya magasin är underbart, en kopp te och mysig musik. Det hade varit underbart. Jag känner att det var längesedan jag tog mig sådan tid. Blir mycket datortid när jag väl gör något.. hihi..

Håller tummarna för att ni kommer iväg!!

Kram

Mikaela sa...

Härligt inlägg. Hoppas ni får en skön och rolig semester!! Kram