söndag 6 mars 2011

Flygplan och kurragömm

Vi åkte och hälsade på fina faster Malin i lördags. Det bjöds på kakor och bullar. Till barnens förtjusning. De lekte flygplan och kurragömma. Och hoppade i sängen. Den nya sköna Jensensängen. Och när vi efter några timmars fikande och busande skulle bege oss hem igen frågade hon om hon fick låna dem. Tills dagen därpå.

Så klart hon fick!

I eftermiddags kom de hem igen. Mina trollungar. Trötta och glada. Och här hemma blev det storstädning när vi hade huset för oss själva. Jag sorterade kläder och böcker. I fin färgordning. Och insåg att jag behöver både mer bokhyllor och garderober.

På bordet står det färska tulpaner och påskliljor. Och jag har bjudit på äppelpaj med vaniljsås. Till några glada mammor som var här och shoppade kläder. Från Me&i. Själv höll jag hårt i plånboken. Vilket dock inte gav något märkbart resultat på fakturan.

Nä ibland går det bara inte. Att motstå. Frestelsen. Och då är det nog bara att acceptera.

Vissa saker kan man faktiskt inte ändra på!Puss och Kram

4 kommentarer:

Sandra sa...

Vad härligt att barnen fick bo "på hotell" en natt. Och att ni föräldrar fick tid att göra nyttosaker och andas i egen takt.
Härlig helg! Kram

saga sa...

Trivsamt :)

Kram

Sköna o Gröna Ting sa...

Vad härligt att jag kan sprida lite glädje..., jag får säga att alla ni här ute i bloggisvärlden ger MIG så mycket energi så det fullkomligt flödar:)
Nu är det ju snart vår och fåglarna kvittar snart hål på mina trumhinnor och jag njuter i massor varje gång jag sticker näsan utanför dörren!

Tack för din underbara hälsning, den värmer....
Kramar till dig
Marianne

Jennie sa...

Bilderna värmer hjärtat och så är de så fint redigerade! Hur gör du? Kraaaam på dig vännen