fredag 13 maj 2011

Undersökning och kommentarer

Besöket på DSBUS i onsdags gick bra. Stella fick träffa både sin läkare och sin tarmsjuksköterska. De frågade om jag hade någon uppfattning om hon dragit ihop sig. Inne i tarmen alltså. Tja, hur ska man veta det? Jätte-svårt. Nej det tror jag inte, sa jag. Fast egentligen så har jag ju ingen aning. Om jag hade sagt ja hade han planerat in en ny vidgning under narkos. Och det har vi ju ingen direkt lust med nu. Så här under försommaren och allt.

Läkaren kände på henne i tarmen med ett hegastift. Fast det var ett "litet" (dvs rätt smalt i diameter) så det var inte så farligt. Inte så att hon blödde eller så. Den storleken har vi själva hemma och vidgar med. Och den funkar som sagt bra.

Efter besöket fick hon leka på lekterapin. Hon valde att cykla på en fin träcykel och sedan ville hon leka utomhus. Roligast var nog den lilla vattenfontänen. Eller vad det kallas. Ni ser den nedan. Som en vattenrutschbana! En sådan skulle man ha hemma på tomten. Vilken rolig pryl! Undra om den går att köpa någon stans. Och det verkade som att det liksom var samma vatten som pumpades runt i systemet.

Jag har haft jätte-ont i nacken med mera i över en vecka. Och har fått äta de starkaste tabletterna. Det gör mig både arg och ledsen. Och rädd. Jag som trodde att jag var bättre liksom. Varför? kan jag fråga mig själv tusen gånger. Rätt lönlöst då jag aldrig får något svar.

Ha en fin helg, jag hoppas på att Herr Värk drar till skogs och att fröken Sol behagar att titta fram igen. Livet blir trots allt en smula trevligare då.

Här kommer fina bilder från i onsdags, de bjuder jag på alldeles gratis, fast ni är fasligt dåliga på att kommentera, ja alla utan några få av er, så det så. Det tycker jag! (Och jag vet, det är inget måste och jag vet, alla får läsa utan att kommentera, men är man så sur som jag är i kväll, (jag är både sur, arg och irriterad) så går det liksom inte att stoppa... ;-) )


En liten morgonkonsert innan sjukhuset


Klänning från farmor och leggings
och sandaler från Gap, London!


Lite lek när mamma pratar med
läkaren som även läser i kapp sig i journalen.

En sådan skulle man ha hemma!

Fin lekstuga, rolig att leka i!

Åh vad spännande med en vattenfontän.

Gladaste sjukhustjejen!

Puss och Kram och Trevlig Helg!

11 kommentarer:

Sandra sa...

Jag är en kommentarsnisse! Iaf hos dig.
Fint att det gick bra hos läkaren och lekterapin verkar underbar.
Elaka, elaka värk. Jag tror att du kan ha tänkt mycket på Stellas sjukhustid och säkert något annat också, vilket då har lett till värken. Tror.
Önskar dig en underbar helg med dina fina!
Stor kram

Linda sa...

jag kommenterar bara ibland, är glad att jag ens hinner läsa bloggar :)

fina bilder! kram

Johanna sa...

Jag är usel på att kommentera. Har ju haft fullt upp med att läsa ikapp mig på din blogg :-)

Är lite ledsen att vi missade er på DSBUS

Anneli sa...

Jag önskar dig en helt värkfri och härlig helg!
Kramar!

Krickelin-Krickelin sa...

Så himla fin hon är :)

Krickelin-Krickelin sa...

Ja, och hoppas värken försvinner förstås. Ha en fin helg. Kram

Mikaela sa...

Stella är så fin!!! Skönt att det gick bra på sjukhuset, hon ser verkligen nöjd ut när hon leker. Jag hoppas du får en fin helg och att värken lyssnar och drar till skogs!!!

Jennie sa...

Värken kan dra åt helskotta, jädrans skitvärk!!!
Jag är inte blödig i vanliga fall, men när du skrev att "inte så att hon blödde eller så", då kunde jag knappt hålla tårarna tillbaka. Stackars lilla fina Stella vad hon får stå ut med:(
Jag tänker ju på om Lova varit drabbad, det kunde lika gärna varit hon!
Men det var alltså oförändrat läge nu då? Inga fler op på gång?
Lilla gumman va fin hon är i sina nya kläder, helt sjukt snygg klänning (snäll farmor) och tightsen är också superfina (älskar randigt i klara färger)
Jag är en av dem som du inte kan banna när det gäller kommentarer;) hihi!
Jag måste kommentera eftersom dina barn är bedårande, deras kläder skitsnygga, du skriver bra och bloggen blir således en av mina favoriter! Då kan man inte vara tyst...;)
Kram till tappra Stella och hennes lika tappara mamma

Jennie sa...

Förresten kom på att Lova har haft en rosa sådan klänning men Stellas blå var mkt finare! Lova hade sin i stl. 80 och den är undanstoppad nu! Tror det är samma märke,Ralph Lauren?
Ska lägga in en bild i min blogg så får du se:)
Kram igen:)

Jenny sa...

Det var jättelänge sedan jag rörde mig på nätet mer det nödvändiga. Svantes hjärta har fått mig att inse att mitt alltför ivriga användande av nätet har varit en flykt och nu vill jag finnas i här. Nu. I solen. Och så har jag börjat jobba igen efter 19 månaders mammaledighet … ;)
Skönt att ni slipper op innan sommaren. Vi ska på stort hjärtkoll nu i maj och redan nu jobbar min kropp upp en stress inför det. :/
Kram

LyckligaPraliner sa...

Hej! Hittade precis hit. Jag återkommer gärna! :)