onsdag 25 maj 2011

Ett litet guldkorn

Ibland kommer jag in i ett blogg-flow. Och då menar jag inte min egen blogg. Nej, utan jag är inne på någon fin blogg och gör som jag ofta gör, kollar dess länklista. Det kan vara namnet eller en vacker bild som tilltalar mig. Och ett litet klick senare har jag i den gigantiska cyberrymden stött på en litet guldkorn. Endast ett klick på tangentbordet bort, återfinns alltså bloggen med innehåller som förgyller.

Scarlet and Violet heter dagens guldkorn. Jag kan inte sluta att beundra de vackra arrangemangen! Den nedersta bilden tilltalar mig mest. Jag som älskar ceriset och turkost! Och har en förkärlek för virkat och vintage.

Titta och njut!

Puss och Kram

5 kommentarer:

Sandra R sa...

Jag gillar att du delar med dig av guldkornen du hittar! Underbart.
Ha en fortsatt bra dag. Tack för kommentaren hos mig, jag blir lite förvånad över hur mycket det går att skriva om sina barn.
Kram

Anna sa...

Ja, vad fint det var att använda stegen så! Man blir allt lite sugen på att fixa lite på baksidealtanen...Tack för tips!

Kram

Linda S sa...

Vad roligt att du delar med digav guldkornen du senast hittat! Jag säger som dig, bilden längst ner är mest tilltalande, jag blev lite kär faktiskt! :) Älskar såna färger!! Kram (kan inte logga in på blogspot så jag får kommentera så här tills vidare)

Anneli sa...

Nu kan jag äntligen kommentera igen :)
Det finns så många guldkorn att upptäcka på nätet. Hos dig, till exempel :)
Kram!

Kiqi sa...

Väldigt mysigt och vackert. FÖrstår att du gillar det! Hur går det med fossingen??

Kram