måndag 30 maj 2011

Bara Bröllop

I lördags var vi på bröllop. Och vilket bröllop sedan. Bruden, min kusin Josephine, var otroligt vacker i en svindlande, magnifikt vacker klänning som hon bar upp med värdighet! Och brudgummen var mycket elegant i sin Londoninköpta kavaj som matchade brudens stil perfekt! Ja det var nog inget som kunde vart bättre. En vacker plats att gifta sig på, Bara kyrka, ljuvlig musik i kyrkan, fint vigseltal av en fin präst (brudgummens kusin) och så klart ett förtjusande brudpar. Middagen och festen efteråt var väldigt trevlig och fick högsta betyg med massor av fina, roliga och känslosamma tal, god mat, trevlig bordsherre och ett förstklassigt band som sedan spelade! Det var min helg det!

Och här kommer bilderna. Typsikt nog glömde jag kameran i bilen som åkte vidare till Borås, men dessa tog jag med min iPhone! Andra bilder kommer vd ett annat tillfälle!

Puss och Kram

5 kommentarer:

Johanna sa...

Gud vilken läcker klänning!!!

Elin sa...

Vilken häftig klänning! Och hans kläder stämmer väl överens med hennes klänning - tufft! :)

Sandra R sa...

Vilka fina bilder! Klänningen är så tuff, ser verkligen ut att passa henne. Älskar bilden med ramen, roligt att ha såna som inte är helt stereotypa med "vanliga" bröllopsbilder. Fast numera finns väl inga vanliga bilder. :)

Hur är det med din tå? Jag hoppas att din kamera hade en fin åktur i bilen.

Ha en finfin dag, min vän! Kramar

Jennie sa...

Vilka fina bilder, Caroline! Annorlunda och tjusig brudklänning som verkligen klädde henne, inte den vanliga i blank satin som man alltid ser!
Hur är det med din fot nu? Hoppas att det blivit något bättre i alla fall.
Kram!

till-vidas-ara sa...

Vilken fin klänning!!! härligt med bröllop, så länge sen jag var på ett :) vi gifte oss hemligt, borgeligt, i smyg vi. tänkte göra omd et nån gång när vi har mera tid och pengar, satsade allt på fina ringar och fina bröllopsfoton!
Kramar Lycke