tisdag 21 september 2010

Liten och sjuk

Idag är en arg dag. Hon är arg när hon tar på sig. Tar av sig. Ska sova. Ska äta. Leker. Och byter blöja. Ja mest hela dagen har fröken visat sitt missnöje. Skon går inte på som den ska. Snutten ligger för långt bort. Rumpan svider. Magen krånglar. Mamma är för långsam. Storasyster gör inte som jag säger.

Nej det är inte lätt att vara ett år och vara sjuk. Ett år och förkyld. Ett år och ha hirschsprungs sjukdom!

Dumma sko

Dumma vagn

Liten och sjuk

Bara lillfröken äter något ibland och dricker en hel del får hon vara hur arg hon vill. Specialsalvorna, tarmsköljning, flagyl, tvättmaskinen och smärtstillande används flitigt.Puss och Kram

6 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Vännen!
Jag tycker hon är så tapper din lilla Stella, vilken kämpe hon är!! Arga dagar får man ha emellanåt:)

Kraaam Jenny

Johanna sa...

Men sötnosen då! Vad tråkigt att höra att hon är sjuk! Och arg...fast hon är väldigt söt även som arg :)! Hoppas det går över snabbt!

Mina traderaauktioner...jag försöker enbart att lägga ut grejer som jag anar att jag kan få lite för. Jag har nämligen gjort missen att försöka sälja typ hm, lindex mm men de auktionerna går sällan bra. Den här gången så blev det 2 pop-overaller och 2 par skor (reima och kuoma). Men jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle få dryga 1500 för allt!!!

massa kramar från norr

mojje sa...

men....lilla vännen.

Thepas sa...

Lilla snuttan.Hoppas hon kryar på sig snabbt och blir sitt vanliga lilla solsken. Kram!

Sandra sa...

Det är aldrig lätt att vara sjuk. Inte att vara liten och sjuk. Och att dessutom ha en grundsjukdom att tampas med. Lilla raringen, känner igen frustrationen. Hoppas hon blir kry fort.
Kram

Jennie sa...

Hon är i alla fall den sötaste sjuklingen jag sett på länge;)