söndag 5 september 2010

iPhone

Jag kom på mig själv med att sitta och glo ner på mobilskärmen mer än vad jag uppmärksammade dotters framgångar i att bygga sandkaka. Har man en ny så kallad leksak är det ju lätt att den stjäl ens uppmärksamhet. Även på lekplatsen. Och även när dotter sjutton månader gammal faktiskt kan bygga en hel sandkaka själv. Med alla moment. Fylla sand. Banka. Vända. Banka. Och ta bort. Se där, klart! Efter att jag förekommit mig själv stoppade jag dock ner telefonen i fickan. För att fem minuter senare sitta där. Och upptäcka någon ny funktion. På min leksak.

Även kameran på telefonen användes för första gången idag. Och den var ju superbra. Är imponerad över hur snabbt den tog bilder. Jag hela iPhonen är än så länge över min förväntan.

Får väl se om resten av familjen kommer att vara av samma åsikt? Kanske lägger sig intresset för leksaken snart likt det brukar göra. För visst är det bedrövligt om jag missar mina döttrars utveckling och framsteg för att Microsoft är så utomordentligt bra på att designa?


Me, Myself, I

Här är vi.

Bustjej

Gos i mammas knä


Puss och Kram

10 kommentarer:

Linda S sa...

Vilka härliga bilder!
Jag är avis på din leksak.. undrar om jag också kommer äga en snart? ;)Och visst är det osm dus äger - för stunden tappar man bort sig i den nya världen med nya finesser, men nyhetens behag lägger sig. Även om det kanske inte lägger sig just på studs. :)

Malin - Mamma till h-barn sa...

Hej vännen!

Ja, lite sorligt är det allt att inte kunna blogga som förr men jag känner mig faktiskt mest lättad så det var ju helt klart rätt val! Och som jag har funderat! Du får jättegärna svara mig här i ditt eget kommentarsfält, jag kikar ju in här regelbundet det vet du! :)

Jag fick en iPhone av maken i påskas och var ganska emot innan men oj vad kul det är nu när man väl har en. Känner mig helt lost utan den och då är jag ingen särskilt iPhone-fantast. Använder säkert bara en femtedel av allt som finns att använda ;)

För övrigt går jag/vi igenom en riktig prövning hemma. Min man ska gå en kurs i sex veckor vilket betyder att han inte kommer kunna varken lämna eller hämta barn på sex veckor! Än mindre hjälpa till hemma på kvällarna. Kommer han hem kommer han hem sent och åker tidigt nästa morgon men de flesta utav veckorna kommer han inte komma hem alls... lagom kul! Men, han har fått ett unikt tillfälle att gå en kanonbra kurs och det är ju bara sex veckor av vårat liv, får tänka så. Sedan har vi över en månad som vi är ledig i dec-jan som vi får umgås bara familjen i USA.

Hur är det med er och hur mår Stella? Går det bra på dagis?

OJ, låååång kommentar, får kanske ta det på mailen i fortsättningen.

Kram i massor!!!

Anonym sa...

Det är säkert superkul med en iPhone men jag drar mig för kostnaden...visst är det minst 300 kr/månad man betalar?

Jenny sa...

Hej Vännen!
Söötaste mor o dotter:)

En sån där leksak är bortslösad på mig, är såå oteknisk:) Häromveckan köpte min sambo en ny telefon åt mig o han bad om en väldigt enkel mobil där man kan ringa o messa, det är typ det jag behöver, haha!

Ha det bra!

Kraam Jenny

Frida sa...

Bra sagt vännen - bara: Apple ;-) :-D

Anonym sa...

Hade Microsoft designat iPhonen hade du inte behövt vara orolig för att missa dina döttrars utveckling och framsteg ;-)

Caroline sa...

ha ha ha ja så är det nog, hade Microsoft designat iPhonen hade jag nog inte vart en sådan flitig användare.... Väldigt typiskt mig nu för tiden att snurra till det men jag menar så väl ;-)

Jennie sa...

Jisses, va lika ni är du och Stella! Förstår att du är fast med din nya leksak, det hade jag nog också varit...men håller med ovanstående att jag är oteknisk så frågan är om jag hade använt alla funktioner;)

Hoppas allt är bra med er annars! Duktiga Stella som gör sandkakor själv:) Jag har äntligen öppnat en ny blogg i en ny portal...klicka dig vidare från min gamla!

Jag hoppas verkligen att vi snart kan ses IRL igen för det hade varit så skoj att träffa er inte bara läsa om er, haha:) Lova och Stella hade säkert haft kul tillsammans....
Jag har även lovat Malin och Kiqi en träff så kanske kan vi träffas allihop?

Må väl och ta hand om er, Kram Jennie

Jenny sa...

Hej igen Vännen!
Det låter ju jättebra att kunna blogga från Iphonen oxå:) Kanske skulle ta o önska mig en så får sambon lära mig hur den funkar, han är superbra på sånt där:)

Ha det gott!

kraam Jenny

Marie-Louise sa...

Vilka fina bilder. Jag förstår att du leker med din nya leksak, sitta i sandlådan är inte så himla roligt, även om barnen är duktiga.