onsdag 22 september 2010

Arga bebben och American pancakes

Jag och arga bebben som fortfarande inte mår bra har haft förmiddagen själva hemma. Det gick ok. Arga bebben ville dock inte sova. I sin säng. Hon föredrog golvet istället. Till lunch blev det mammascans köttbullar. Micrade. Med snabbmakaroner. Den inte allt för kultiverade lunchen vägdes dock upp av middagens american pancakes. Jag slängde i frysta hallon. Egenplockade. Från torpet. Det smakade ljuvligt. Det smakade sommar. Alla fyra åt. Till och med arga bebben. Men bara en halv.

Kanske är det lite orättvist att kalla min älskade stjärna arga bebben. Men jag gör det med glimten i ögat. "Äpplet faller inte långt från trädet" påpekade någon. Och min far påstod att det inte kommer att gå över. För det gjorde det inte på hennes mamma.

På eftermiddagen tog jag mig till sjukgymnastiken. Vattenträning stod på schemat. Efter alla nödvändiga moment var jag äntligen i bassängen. För att vid introt till första låten få ett plötsligt illamående, kramper i magen och bli förfärligt yr. Bara att masa sig ur bassängen igen. Och ta sig igenom de nödvändiga momenten. Ännu en gång.

Nåväl. Jag gjorde ett försök i alla fall. Men något arg var jag allt. Arg för att jag missade min träning. Arg för att det tog massa energi. Arg för att missade det bästa.

Jag tänker, kanske har pappa rätt? Kanske kommer det inte att gå över.


Här blir bra

Invigning av nya kokboken


Puss och Kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

MUMS! Sicken god middag! kram maria me&i
din arga bebben är väldigt väldigt söt ... och hur var det Äpplet faller inte långt från trädet :-D

Jennie sa...

Mmmm vilka goda panncakes:)

Jenny sa...

Ser gott ut med pannkakor:)

Ja, vi kanske har samma typ av rutiga golv i våra kök, vet inte vad det är för märke på vårt, men det är typ linoleummatta..

Ha nu en skön helg!

Kraam Jenny