lördag 2 juni 2012

Ebbe 2 månader

Denna vecka har mest präglats av sjukhusbesök. Vi fick åka in igen med Ebbe i torsdags, blev då inlagda över dagen. Men sedan blev han bättre och vi slapp åka tillbaka. Fast vi var inskrivna tills idag på själva avdelningen för att slippa åka till akuten igen. Så ringde läkaren varje dag och frågade hur natten gått och hur han mådde. Det kändes skönt. Han får inte längre sådana host-attacker så att han tappar andan. Hoppas verkligen att han inte får astma bara...

I fredags var vi och hälsade på Leias nya klasskamrat Hedda. Hennes mamma hade bjudit in Leia och en annan tjej för att de skulle lära känna varandra lite innan skolstart. Leia hade köpt var sin liten present till tjejerna. Jätte-söta armband som ni ser nedan. Alla tre tjejer kommer själva från olika dagis och känner inga andra tjejer. Jag, Stella och Ebbe var också med så vi hade en trevlig lunch och eftermiddag allihop.

Idag har vi haft trivseldag med barnens förskola. Vi var i Billdals Park, som är en underbar naturpark precis i närheten här, och hade lekar och poängpromenad. Leia hade gjort barnfrågorna som gick i Astrid Lindgrens tecken och Tias hade gjort vuxenfrågorna. Givetvis handlade alla frågor om BlåVitt så det suckades rejält bland mammorna och papporna när de gick runt bland träden. Jag tyckte det var mest kul, det ska ju vara svårt på poängpromenaderna!

I morgon är det dop för lillkusinen Alexander, det ser vi fram emot!

Leia, Adina och Hedda

Ebbe 2 månader

God Natt och 

Puss och Kram!


2 kommentarer:

Sandra R sa...

Lille Ebbe, två månader och invigd på sjukhuset. Jag hoppas verkligen att han repat sig och mår bra igen.
Vilket kul initiativ av den andra mamman att bjuda hem flickorna så att de känner sig tryggare när det är dags för skolstart. Hoppas de tycker om varandra. :)
Haha, vad roligt med fotbollsfrågor. Folk får ta det för vad det är - underhållning och en rolig stund tillsammans.
Jag hoppas att er söndag varit fin, med dop och annat. Bilderna på FB visar att det varit bra. Vädret verkar också ha varit snällt.
Ha en fin kväll! Kramar

Jennie sa...

Hej vännen! Tack för ditt fina inlägg nyss i min blogg:) Förstår att ni varit på dop i dag av alla bilderna i Instagram! Trodde först det var Ebbe som skulle döpas, men han är ju bara ett par månader än! Tråkigt att han skulle behöva bli sjuk under dessa första månaderna i sitt liv, hur är det nu?? Verkligen ett superbra initiativ av Leias klasskompis mamma! Det är sånt som behövs!!! Då blir ju också hela skolstarten tryggare:) Om tre år är det Stellas och Lovas tur, helt otroligt, och med tanke på hur fort dessa tre första åren gått så hinner vi knappt blinka innan dess båda tjejer blir en del av skolans värld:)

Nu är helgen slut för denna gång! I morgon bitti ska jag upp klockan fem för och bråka med Lova om vilka kläder hon ska ha ( för de jag lagt fram duger ju aldrig;)) sen ska vi kila i ilfart till dagis och i bästa fall får jag en kram innan hon springer in i stora salen... Sen blir det jobb!!! Kram och ha det bäst!!!!