torsdag 29 mars 2012

Inskrivning på förlossningen, tapetserad byrå och stickad kofta

Idag har jag vart på inskrivning på förlossningen. Det känns så skönt att det nu är gjort. Jag har fått "dra" min story några gånger och alla har verkligen varit superförstående och trevliga så det känns extra skönt. Både läkare och barnmorska och så vidare har liksom förstått hur jobbigt jag/vi haft det med allt möjligt och de ska göra vad de kan för att denna upplevelse ska bli fin och kontrollerad.

Jag orkade till och med skriva ett brev till dem som jag hade med. Lite kort i punktform om vad jag önskar och vill. Och det ligger med i journalen. Så nu har jag "gjort vad jag kan" för att förbereda mig för när min älskade baby kommer ut.

Nu är det endast fem dagar kvar kan jag avslöja. Och vi ska vara där sju på morgonen redan och jag står som förste patient. Och dagis öppnar kl 07, hur löser vi det?

Förra veckan blev förresten den gamla byrån jag köpte på loppis klar. Jag tjatade till mig tapetrester i olika butiker. Jag såg nog väldigt höggravid och desperat ut för ingen nekade mig att smita bak till deras hyllor och kolla vad de hade över. Och vi hittade en rosa fin som gör sig bra till både den turkosa färgen på byrån och till flickrummet.

Sedan så har Leia fått sin ljuvliga kofta med. Den som Thepas stickade. Jag beställde den för ett tag sedan, kollade ut modell och så vidare. Och se så fin koftan blev och se så fin Leia blev i den!

Nu ska jag virka klart min babyfilt!

Ha det gott där ute...Puss och Kram

5 kommentarer:

mojje sa...

Så¨galet fin den blev, byrån. Och bara fem dagar kvar. Så galet spännande. Vilken lycka....och så många barn du har sen. :-) en hel skock. kram

Sandra R sa...

Byrån är underbar! Jag lovar mig själv att göra om min lilla loppisbyrå till något liknande.
Leia, så stor och så fin i en förtjusade kofta.
Nu du, Carro! Nu är det väldigt nära till den stund då du får lilla baby på bröstet och kan ge hen dess första puss - maxad med kärlek. Vad skönt att du fick prata av dig en extra gång och att du hann med att punkta ett brev. Nu är det gjort! Dessa sista dagar njuter du av livet som tvåbarnsmamma och äter gott och tittar på våren när den jobbar sig fram genom naturen.
Mycket kärlek till dig!

Jennie sa...

Fina Leia, koftan är underbar och klär henne perfekt! Koftan påminner mig om min barndom, både skärning och färger:)Jag är ju inte typen som fixar med loppismöbler, men när jag ser dina fina alster så blir jag så sugen på att testa...men så blir jag feg...det får bara bli vitlaserat och vitt;) Jag är ute efter en gammal pinstol till Lova eftersom jag har en pigtittare från min barndom som ska målas/laseras i vitt! Om hon ska ha en pigtittare så får hon självklart ha en stol;) Fast, nu är det kökshörnan på hennes rum jag putsar på och så hoppas jag hon har kul med den en period. Pigtittare och pinstol till ett gammalt skrivbord passar bättre när hon är runt fem år och uppåt! Det får bli ett framtida projekt:)

Hur blev det med hallen, blev det som ni hade tänkt?
Kram på dig

Skrivarstudio ordOide' sa...

Lycka till med 3:an och gud vilken fin byrå du fixat!!!

till-vidas-ara sa...

Åååh, men då har du nog redan Liten ny i famnen nu..sååå himelens nyfiken på hur det gick och allt, det riktigt spritter av lycka i mig * hoppas verkligen du fick ron och de trevliga hos dig och att det löste sig med dagis! finfin byrå och kofta också *+*+***

kramar långa, Lycke