söndag 25 mars 2012

Grattis Stella 3 år!!!

Min älskade stjärna blir tre år idag. Och det har vi firat här hemma i dagarna två. Igår var det barnkalas och idag släktkalas. Stella har fått massor av fina paket som hon älskar! Bland annat en springcykel, en docka, målarblock, böcker, en kassa-apparat, hopprep, lego, uteleksaker, kläder och pengar på sitt fondkonto av morfar!

Gårdagens tema på barnkalaset var så klart Hello Kitty. Och hon hade bjudit sina dagiskompisar som hon leker mest med. Så hängde syskon och föräldrar med så det var en riktigt trevligt kalas för stora och små.

Idag kom nästan hela tjocka släkten och därmed kusinerna. Det är så roligt att barnen har så mycket kusiner, hela sex stycken!

Och nu kan jag lova att jag kalasat färdigt för denna tiden innan baby kommer- och det är inte långt kvar blott nio dagar!!!

Puss och Kram

6 kommentarer:

Bettan sa...

Grattis till Stella! Verkar ha varit mycket lyckade kalas. :-) Hoppas du kan ta det lugnt nu innan bebis ankomst.

Jennie sa...

Grattis goa söta Stella <3 Det ser ut som att du har haft en jättefin dag och så mycket fint du har fått, lilla vän! Lova som bara är 15 dagar yngre än dig skickar största kramen och hoppas att du får mycket skoj med dina nya leksaker.
Snart får du en ännu större gåva, ett litet syskon...tänk att det bara är nio dagar kvar!!! Kram från oss i Skåne

Sandra R sa...

Grattis här också till Stella! Hon har sannerligen blivit firad på bästa sätt med fina vänner och släktingar. Dina barn är så fina, Carro. Jättefina.
Jag hoppas att du kan hålla tempot nere nu under de få dagar som är kvar. Sen blir det full rulle och så mycket mer kärlek i huset. :)
Kramar!

Anneli sa...

Grattis till sötaste Stella!
Kram!

Linda S sa...

Härligt med kalasande glada barn! Grattis igen S! kram

Vardaxlyx sa...

Vilken lycklig tjej =) och sen måste jag får säga att du har en kanon fin blogg!!
Jag vill även önska dig en kanon trevlig måndag!!
KRAM i stora lass