lördag 30 juli 2011

Elva dagar på torpet

Efter elva dagar på torpet är vi nu hemma igen. Och det känns både skönt och lite tråkigt på samma gång. Skönt att ta sig en dusch för första gången på nästan två veckor och skönt att faktiskt kunna dricka ett kallt gott glas vatten direkt från kranen. Skönt att tvätta sina smutsiga kläder och skönt att kunna komma åt bloggen igen, och era fina bloggar där ute! Men samtidigt saknar jag redan naturen, lugnet och stillheten. Trots att vi haft huset fullt de flesta av alla dagar, inte mindre än sju (!) familjer på besök (de flesta sov över en natt) har jag ändå känt mig avslappnad och tillfreds. Tack alla ni som förgyllde vår tid på torpet denna sommaren, jag blir alldeles rörd när jag tänker på hur många som vill köra så långt ut i skogen för att träffa oss!

Och att lyssna på vindens sus i träden, att plocka hallon tills spännerna är fulla och att ta sig ett nakendopp på kvällskvisten i min alldeles egna sjö, ja det är livet det.

Dessutom fick vi oväntat besök. När Raffe räv gjorde entré på torpet blev vi rejält förstummade och överraskade. Men det visade sig att Raffe Räv trivdes att hänga på Dunkebo för inte mindre än sex kvällar kom han åter. När han sprang iväg med Stellas snutte eller Leias sko i munnen blev vi dock lite bekymrade. Jag löpte efter och efter en stund släppte han som tur taget. Nedan ser ni bildbevis!

Nu tänker jag hänga i soffan här hemma och titta på min nya tv. Vi bytte ju ut vår tjocka tv precis innan vi for till torpet och har inte hunnit använda den. Och här kommer några guldkorn,


Kramar om,

Caroline.

9 kommentarer:

Johanna sa...

Erat torp ser verkligen ut att vara rena paradiset! Jag vill också ha ett torp!! Underbart härliga bilder och häftigt med ett besök av räven =)! kram

mojje sa...

Så underbara bilder. Ser så fridfullt och rogivande ut. Mysigt också med massa bekanta som vill ses. Låter som att ni tillsammans skapar en massa gobitar att hänga era minnen på, Det är bra!!Kram.

LOPPISLIV sa...

Vad mysigt med ett torp att åka till och koppla av vid. Härliga sommarbilder av svensk sommar när den är som bäst!! Fin söndag till dig. Kraaaam Paula

v sa...

var tvungen att kolla dina bilder. Vad fina!

Hedblomskan sa...

Åh vilka underbara bilder och vilket paradis sen då.. Härligt härligt!! Ja det är ju lite kluvet det där med att vara iväg. Alltid skönt att komma hem men samtidigt så härligt att vara iväg. Hm.. Massor av kramar!!

Jennie sa...

Meeen va mysigt ni har haft det:) ursvenskt på något sätt. Tänker på bad i sjö kombinerat med korvgrillning, plocka hallon och så...ni har verkligen plocka godbitarna ur den svenska sommaren!
Att ha besök brukar kunna flyta på ganska bra om man har en uppsluppen sämmning där gästerna ine förväntar sig bli serverade utan att man kan hjälpas åt med markservice. Det är ju trots allt semester för alla, inte bara för gästerna! Bilden på Stella som fiskar är ju klockren:)
Sötaste!!Räven är ju också för söt, haha!
Bra med ordentliga regnställ till barnen, det blev väl mycket av den varan?;)

Förstår att det är blandade känslor att komma hem till radhuset. Härligt med ny tv - tjock-tv:n är ju inget man saknar;)
Kram på er

till-vidas-ara sa...

Vilka underbara bilder. älskar den där med barnen och räven. man riktigt seer hur fantastiskt..känner hur bra ni haft det. här dansar jag hemma ännu, men har planerad dans till om två veckor, jiiih! orkar inte nu. men små fina utflykter göra att man andas fint..
kramar om, lycke

till-vidas-ara sa...

tack goa du för orden, ibland är man ett världskrig och ibland går det fint att se in i spegeln, väl så för alla. det får man också träna på. att tycka man är ok alla dagar. nu är det natt. Godnatt till dig med..

Lycke

Sandra R sa...

Äntligen har jag tagit mig tid att läsa inlägget. Ville inte bara skumma utan verkligen läsa ordentligt. Vad härligt ni har haft det! Roligt med räven, det gör barnens sommarminnen extra speciella.
Sju familjer!!! Oj, hann ni med att vara ensamma?
Jättefina bilder, somriga och glada.
Hoppas ni har det bra idag med målningen.
Många kramar