måndag 18 juli 2011

Herr Himmel

Naturen när den är som vackrast. Himmel och hav fascinerar mig som mest. Jag kan betrakta, bara stå och titta på Herr Himmel hur länge som helst. Bara vara, finnas till, som en del i det hela. Och särskilt vid skymningen, att följa solens rörelse och de färgskiftningar som blir. Jag stod på samma ställe varje kväll och fotade. Tias frågade hur många hundra kort jag hade på samma lilla prick? Samma lilla fläck i det stora, jag ser och beundrar. Och jag tänker att hur kan allt ha blivit så perfekt?

Ser ni?

Skymningsfotona nedan är tagna samma kväll, inom loppet av några minuter bjöd Herr Himmel på dessa färgskiftningar. Och jag bugade och tackade, ödmjukast!Pussar och Kramar
Caroline

8 kommentarer:

Sandra R sa...

Jag förstår dig precis! Du och jag - skymningskväll, kanon. Himlen är guld. Vilken enorm tacksamhet att få se och verkligen kunna ta emot det.
Fullmåneskvällar är också underbara. Att se hur månen blänker mot oss på jorden. Molnen som sveper förbi, hur slöjorna gömmer och visar.
Underbara bilder du visar oss.
Kram <3

Jenny sa...

Åh vad vackert!! :)

Angående större bilder, om du klickar på länken i mitt inlägg (där jag skrivit"hit") får du veta precis hur du ska göra:)

Ha det gott!

Kraam Jenny

Kalle Byx sa...

Underbara bilder.

caroline sa...

Fantastiskt! Vi behöver alla stanna upp och titta på den där himlen som förändras från ljusblått till rött ovsett vad som pågår i våra små människoliv! Bara vara där i nuet=lycka!

Linda S sa...

jättevackert och jag känner som dig, himmel och hav är bland det vackraste som finns!

Anneli sa...

Vackert!
Himmel och hav i ett fantastiskt sammarbete.
Kram!

till-vidas-ara sa...

Håller med! det är fantastiskt hur vackert allt det vi har runtikring är. jättefina bilder, känner ditt nu, din närvaro ända hit till mig. har svårt att gå och lägga mig på kvällarna bara för att allt är så mycket sommar, så mycket fint!

kramar om, Lycke

Åsa sa...

Vackra bilder Caroline! Superfina!