lördag 16 juli 2011

Hemma igen!

Nu är vi hemkomna från vår semestervecka i Skåne, Mölle. Vi har verkligen haft det fantastiskt! Fått uppleva Skånes landsbygd, träffat goa vänner, åkt till Danmark och shoppat danska barnkläder, sprungit på alla loppisar vi velat, fikat i mängder och badat i mängder! Så nu sitter jag här hemma och beundrar alla vackra saker vi faktiskt fått med oss hem från veckan. Vi hade sådan tur att systeryster körde hem med en tom kombibil, som vi passade på att fylla. Hi hi...Det blev loppisfynd blandat med nyrenoverade gamla möbler från en gudomlig affär i Höganäs. Jag sitter här även och beundrar alla ljuvliga foton från resan. Ja, jag har så mycket fint och roligt att visa er så jag vet inte riktigt i vilken ända jag ska börja.

Fast först får jag nog bara landa lite och suga på karamellen ett tag till. Dessvärre värker nacken rejält nu så jag ska nog gå och lägga mig. Tills orken kommer åter bjuder jag på några ljuvliga bilder på den vackraste tjejen i världen!

Min Leia!!!

Vi syns och hörs snart ni fina där ute, hoppas er vecka varit lika fin som min,Sommarkramar Caroline

5 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Vilken supersöt sommar tjej du visar :-)

Låter som ni haft en mysig semester tripp!

Kram Paula

Jennie sa...

Å sötaste Leia, va fin hon är! Hon har fått en frisk färg i ansiktet trots regnandet i Skåne;)
Härligt att er vecka varit bra! Vår vecka? Ja, i kväll jobbade jag till nio...en lördag....vad tycker vi om det?:( Snart reser vi till Grekland 14 dagar så då får vi vår beskärda del av kakan - som kallas semester:)
Messade Kiqi angående min Göteborgsvisit som blir den 13 aug. (Det är bestämt nu!) Kiqi skulle kolla om hon kunde det datumet. Passar det för dig att ha bjudningen då? Jag ska försöka hinna med Liseberg också...eller kanske inte...får se lite vad Kiqi vill hitta på också! Liseberg kan jag eller vi ta senare i år.
Kram!

Va spännande att få se era shoppingfynd och några foto från Mölle!

Sandra R sa...

Åh, Carro! Jag blir helt sjuk av lycka när jag läser ditt inlägg. Så mycket loppis du hittat. Jag såg en sån prylhylla du köpt, på loppisen igår. Hade själv en sån i min ungdom, målade den ljusblå och sen lila. (Hur tänkte jag där?)

Jaa, Skåne är ju så vackert. Jag älskar det varje dag.

En vacker dag vill jag ta med min fina familj och åka upp till dig och din fina familj på torpet. Stanna en helg, prata, skratta, bada och njuta.

Ta hand om dig och vila ordentligt. Stora kramar <3

mojje sa...

Så fina bilder. Vila nacken nu och återkom med nya krafter en annan dag. Krama om hela familjen.

Linda sa...

Helt otroligt underbart vacker är hon, din tös! Och du är en fantastisk fotograf!