lördag 9 juli 2011

På kvällskvisten

På kvällskvisten i köket. Det är sommar och det är grönska. Och vi dricker välling och myser. Reflekterar över dagen och bländas av ljuset. Tittar ut över ängen och pussar i nacken. På kvällskvisten och det är vi två. Ljuvliga sommarkväll och vackra barn. Bottenlös kärlek och oändlig lycka. På kvällskvisten. I köket.


Puss och Kram

7 kommentarer:

Sandra R sa...

De där stunderna finns där, alltid, i samma takt som vi. Även när vi trampar snett eller går i otakt. Lyckliga oss som ser och känner det.
<3 Kramar

mojje sa...

Fina ord, fina foton, fina sommar.

Anneli sa...

Fantastiska bilder och en text till som andas kärlek och närhet.
Kramar!

Jennie sa...

Så fint du har inrett på torpet Caroline, äkta torpkänsla, så som torpen såg ut när vi var små också. Du har behållit det gamla, den gamla andan! Jättejättefint!!! Mitt upp i allt sitter den fina Stella också:)Sötnos! Den fasade spegeln som du fyndade på loppis borde göra sig kanon i torpet, men det kanske inte är där du ska ha den? Mamma hade en sådan blå brödkorg när vi var små:)
Hoppas på att få se mer bilder från torpet...inredningstokig som jag är!
Du, vi kom inte mycket längre i planerandet med Liseberg, men jag ska höra med Kiqi också. Hon kanske också vill hänga på!
Kram

Jenny sa...

Vackert skrivet och vackra bilder!

Ha det bra!

Kraam Jenny

Åsa sa...

Åh, så mysigt det ser ut! Vill se ännu mera bilder från torpet, lite avis är jag allt! Skulle också vilja ha en liten egen tillflykt!

Kiqi sa...

Hj vännen. Vad söta bilder på Stella. Älskar när de små har hästsvans och lugg. Så charmigt.

Hoppas allt är bra med er och att du blir bättre för var dag? Jag har ju varit lite bloggfrånvarande, och även avklarat resan till Franska Rivieran. Men nu är jag tillbaka och ska försöka engagera mig mer i bloggandet igen. KRAM