fredag 11 februari 2011

Något man gillar

Ibland stöter man på något man gillar. Något man blir så förtjust över att man inte kan släppa taget. Riktigt. Och för mig är det i detta ögonblick blå/vitt golv. Här kommer en inspirationsbild, varsågod!


Och likaså är det med rosa dörr. Vi har ju målat om huset till vitt, (nåja i alla fall framsidan) och visst vore det så helt perfekt att även ge den bruna extremt tråkiga ytterdörren nytt liv igen? (Foto från samma blogg, klicka på bilden kommer ni dit);Och kanske får även ni lust att förändra när ni ser dessa färgsprakande bilderna? Damen ifråga gillar rosa. Utan tvekan! Och visst är det underbart!Och från denna sida är alla bilder hämtade.
Puss och Kram

9 kommentarer:

Mikaela sa...

Det är så kul att drömma, planera och ändra om!! Va fint det va med de blåa golvet till det vita köket. Tufft med en rosa dörr, inget jag själv skulle vilja ha men jättehäftigt verkligen!!!

LillaTussilago sa...

Vilket härligt hem!!
Tack för tipset..:)
Hoppas n ifår en mysig helg!
Kram
/Carolin

Sandra sa...

Rosa dörr, modigt. Golvet är fint. Måste genast kolla in bloggen. :-)

Linda sa...

Men åh! Jag ksulle verkligen älska en sån dörr och bänkskiva!!!! Men min man skulle hellre säga upp livet än "leva i rosa" tyvärr. Men de där bilderna fick mig att bli kär, det vore verkligen en dröm att få komma in i hemmet genom en sån dörr! :)

Linda sa...

glölmde kommentera golvet. SÅ FINT!!!!!! Undrar om maken nånsin skulle gå med på det, måste visa honom.... jag blev kär i det också!!!! :)

Maria sa...

Hittade hit från FL! Fina inredningsbilder! /Maria (Marelb)

Maria sa...

Vet inte om min bloggadress syns... här är den iaf http://minatrehjrtan.blogspot.com/ Har nämligen två bloggar... den andre är om hus och inredning men uppdateras inte så ofta nu...

Jennie sa...

Oj, inte alls min stil! Lite rörigt med många färger! Jag är en fegis när det gäller färger;)Jag är minimalistisk med genomgående svart och vitt, lite rött här och var i och för sig. Exempelvis som huvudfärg i Lovas rum:) Gillar i och för sig det schakrutiga golvet i kök, men då i svart/vitt(som du har va?)Syrran har det också, i sitt kök! Gillar också trä i både vågrätt och lodrätt på väggar:)
Kul med inredningsbilder och dina idéer och tankar! Är du klar med tjejernas rum?
Kraaaam

milla - andante sa...

Köket är bara så fint!!!

Kul att hitta hit!:)