söndag 30 januari 2011

Nyss-kommit-hem-från-min-resa-och-tillbaka-till-verkligheten-nedstämd

Söndag igen. Känner mig sådär nyss-kommit-hem-från-min-resa-och-tillbaka-till-verkligheten-nedstämd. Ja sådär bedrövad som man kan göra ibland. När man kommit hem från en resa som var lyckad. Ja för det var den. Trots de små motgångarna gällande borttappat liftkort och ibland något otåliga barn så var resan sådär alldeles förträfflig. Så bra att jag lyckades glömma av allt det tråkiga. Allt det som finns hemma som är så svårt att förhålla sig till. Det där ledsamma som känns bedrövligt ända in i hjärtat. Det glömde jag av. Fullt ut.

Och ägnade mig istället till att dricka kaffe i värmestugan. Inandas välgörande fjällenluft. Fotografera och filma. Dricka lite mer kaffe. Och bada bastu.

Och jag säger som min fyraåring, jag vill vänta med att åka hem tills det blivit varm, så varmt att man kan bada i havet!

Vi hade även tur med vädret!

Sötaste stjärnan i Sälen!

Skidskoletjejen.
Snöstjärnorna hette gruppen för i

år!

Miiiin!

Leias favoritbana. Hon åkte gärna de stora guppen här.

I slutet av veckan var varken ankarliften på egen hand
eller de röda backarna något problem för den glada skidprinsessan!


Puss och Kram

5 kommentarer:

Stina sa...

Hej!!
Vad härligt det ser ut!! Vilka kämpar till tjejer ni har!! Kram på er!!!!

Kiqi sa...

Hello hello! Välkomna hem, även om det känns sådär =) kram

Sandra sa...

Jag förstår dig. Det är alltid vemodigt att lämna en semester och komma hem till vardagen igen. Som tur är har du ett härligt minne att gå och suga på om dagarna. Dessutom får du försöka putta in små roliga utflykter eller andra stunder så att det inte blir vanligt. Ibland är det de små sakerna som gör att vardagen glimmar lite extra.
Välkomna hem och en STOR kram till dig!

Jennie sa...

Å förstår din känsla exakt, lite vemodigt sådär! Av bilderna att döma har ni haft en toppenresa! Vad i hela friden är det som Stella släpar omkring på? Är det gosedjuret? Haha, hon är så söt med sina stora bruna ögon och allt fluffet runt huvudet (pälsen) En riktigt utomhus-unge, frisk färg i ansiktet! Hoppas snart du hittar rätt i vardagen igen!
Stor kraaaam

Malin sa...

Välkomna hem!
Jag kan förstå känslan du har.
Att komma hemifrån och bara få vara håller undan allt som är jobbigt för ett tag. Och det låter onekligen som ni har haft en fin vecka i Sälen. Och vilket väder! :)
Glädjs med er att ni fick en härlig semester utan massa strul!
Jisses va söt Stella är på bilden med björnmössan! :)
Kram på dig!