tisdag 11 januari 2011

Var är min trisslottsvinst?

Ok jag erkänner. Jag var kanske lite pessimistisk igår. Men det ligger ändå mycket sanning i det jag skrev. Jag vill faktiskt bara ha det- vanligt. Lite lugn och ro. Tack. Detta året. Men istället börjar året med att dag tio smäller min älskling med bilen i 90 km/h. Rakt in i ett brofäste. (Glashalt ute tidigt på morgonen, och däck som ej har dubbar...)

Och sagan är inte slut där. Eftersom bilen var ny för tre år sedan och tre månader sedan har vagnsskadeförsäkring ingått. Men det gör den inte efter tre år. Och försäkringsbolaget har då skickat ut en inbetalningsavi för endast halvförsäkring. Vilket inte har uppmärksammats här. (Ja vi har haft väldigt mycket på sistone.) Således sitter vi med en oförsäkrad bil för singelolyckor. Och bilen är mos.

Där flög en bra slant med pengar iväg. En mycket bra slant. Men dessvärre tog den inte med sig billånet.

Ja ja. Vad är väl en bal på slottet?

Just nu känns det mer som. Ja ha. Det där var väl inte så konstigt? Klart allt ska gå åt pipsvängen när det ändå håller på så. Men år efter år efter år?

Jo jag vet. Mannen min hade änglavakt. Och jag är så klart evigt tacksam för det!

Men jag kan inte annat än vara lite bitter på att allt ska gå oss fel? Att båda Han och Jag krockar inom loppet av ett år? Hur stor är sannolikheten för det?

Och om det då är artat sig så att jag tydligen ska ha ett Ovanligt liv, så

vart är min trisslottsvinst? PÅ fem miljoner kronor alltså?

Det hade mildrat det hela. En aning i alla fall.

Puss och Kram

8 kommentarer:

Jenny sa...

Näe, Vännen! Vet inte om man ska skratta eller gråta?! Ännu en bilkrock i er familj? Vilken tur att din man klarade sig oskadd, det är det viktigaste! (men vad retligt med försäkringen..)

Tycker helt klart att det är dax att du skrapar fram lite TUR på en skraplott nu!

Stor kram!
Jenny

Malin sa...

Säger som föregående skrivare. Det viktigaste är ju att din man klarade sig!
Men fy va pissigt med försäkringen. Det där hade vem som helst kunnat missa på. Speciellt med allt som händer runt er hela tiden.
Hoppas det inte ruinerar er :(
Spela på lotto så håller jag tummarna för dig!
Kramar!

Mikaela sa...

Nej va hemskt. Stackars er!!! Usch va otäckt att krocka i den farten men det verkar utifrån din text som att allt gick bra med sin sambo iaf. Skönt det. Jobbigt med försäkringen. Hoppas din trisslott dyker upp snart. Kram

Johanna sa...

Önskar jag hade råd att skicka en miljon trisslotter till dig!!! Jag kan inte komma på ngn som är värd dem mer än dig och din familj!

Jag tyckte att det räckte med otur för eran familj för länge, länge sen!!!

kramkramkram

Sandra sa...

Två Trissvinster till dig - 5 miljoner kronor på den ena och "Livstids lycka" på den andra. :)
Jag önskar dig alla vinster du kan få.

Kram till finaste Carro!

Jennie sa...

Neeeej jag tror inte det är sant! Allt är bra med Mathias?? Det verkar så! Bilen...ja, vilken osis! 3 månader, typiskt!! Nej det får vara slut på eländet nu...för er! Ditt år skulle börja bra, var det inte det vi kom fram till? Det eländiga 2010 var till ända och nu skulle saker och ting bli bättre. Åh Caroline, jag kan inte beskriva hur tråkigt jag tycker detta är. Jag blev till is när jag läste ditt förra inlägg. Det måste vara mycket som rör sig i ditt huvud nu?!?

Du om någon borde kompenseras med en lottovinst, så vi får hoppas den dyker upp en dag! Tusen kramar till hela familjen, Jennie

Och du, våga be om hjälp av nära och kära!

Elin sa...

Men Caroline, vilken skitstart på det nya året. 2011 skulle ju vara året då det vänder och så händer detta. Hoppas allt är bra med Mathiaa. Tänker på er! KRAM

Krickelin-Krickelin sa...

Men åh, vilken hiskelig otur ni har. Håller tummarna för att det vänder inom det snaraste. Sköt om dig . Kram