måndag 17 januari 2011

Bihåleinflammation och balett

Åh ni bästa bloggläsare och vänner. Vad vore min blogg utan er? Precis som ni så snällt upplyste mig om har jag bihåleinflammation. Fy bövlen vad ont jag har i mitt ansikte. På vänster sida. Fick antibiotika och ett nässpray och en avsvällande tablett. Att kurera mig med. Men först ville Dr inte alls skriva ut penicillin. Nej minsann. Bihåleinflammation hade man inte. Så ofta. Utan det var ett virus. Men vi tar ett crp ändå, för säkerhets skull. Och min lycka var ju att det var högt. För med denna värk i ansikte och framför allt tänder och käke har jag ingen lust att åka hem med bara nässpray. När jag dessutom bara måste få tillbaka lite ork så jag förmår att packa några väskor. Inför vår sälenresa.

Eftersom jag är så sjukt duktig jämt, och förbiser mina känslor och kroppsliga sensationer, åkte jag ju såklart iväg till min sjukgymnast. Och deltog i gruppen. Och gjorde övningarna. (Som bland annat går ut på att öka kroppsmedvetenheten, ironiskt nog). Så gott det gick. Alltså. Och efter det var jag ju superhungrig och passande nog var fina Sara i krokarna. Så idag vart jag ej själv. Till lunch.

En välbehövlig lunchfika med Sara!

Väl hemma efter Dr möttes jag av en överlycklig balett-tjej.
Första dagen på baletten idag.


Och lillasyster kan med!

Och var är min balett-kjol då mamma?

Tja. Det var nog det. När jag ändå känner mig såhär uppåt över att ha fått lite medicin som troligen kommer att hjälpa, kan jag ju även passa på att för er förtälja att min parkeringsskada kommer att lagas och bekostas av just hon som körde på bilen. Ja minsann. Det har jag inte berättat för er men det var en gammal dam som körde rätt in i min bil. Utanför sjukhuset. I november. (När min bil stod parkerad och jag var på behandling). Och två vittnen såg detta. Och ringde mig på kvällen. Buckla och repor på min gamla Ford. Som förvisso redan var rätt så repad och tillbucklad.

Så jag tänker att nu har vinden vänt!

Puss och Kram

6 kommentarer:

Mikaela sa...

Aj då va tråkigt att vara sjuk men skönt att du fick medicin. Krya på dig!! Supersöta ballettjejer du har. Kram

Lotten sa...

Vilken tur att du fick penicillin... för det gör såå attans ont med bihåleinlammation. Hoppas att du snart kryar på dig!

Jenny sa...

Läser ikapp lite och jag reagerar förstås på er otur när det kommer till bilar och trafik. :( Hoppas året fortsätter i en bättre bana! Både när det gäller värk, sjukhus och bilar. Och bilderna här ovan på balettdansöser är ju bara för söta. Naaaw.

Anonym sa...

Läste en kommentar du hade i en annan blogg.Tänkte på vad missbrukande föräldrar kan vara för något?Vanligtvis tänker väl folk i allmänhet på droger och alkohol, men "karriärsmänniskor" är väl inte ett dugg bättre för sina barn? Man får sina styrkor och svagheter hur det än ser ut.Och sedan vill man sitt/sina barn det bättre,ifrån sin egen förmåga,kunskap och historia.Allt är en cirkelgång .Man kan bara göra så gott man kan.Har själv en son som blev levertransplanterad för 16 år sedan.Ångesten lever kvar fortfarande,men jag inser att det blir ngn annan som får det "värre" än jag en dag.Ta en dad isänder,så rullar livet på.Var rädd om dig själv!!! Kram Inger

Jennie sa...

Vilken söt ballerina, det verkar som att lillasyster kan tänka sig gå i hennes fotspår! Underbara tjejer!!! Jag hoppas verkligen ni får en fin sälen-resa trots din värk
Kraaam Jennie

Jennie sa...

och förstås,glömde ju skriva KRYA PÅ DIG från bihåleinflammationen:)