onsdag 12 januari 2011

Linser

Idag har jag provat ut nya linser. Engångslinser. De är verkligen grymt bra. Vilken skillnad. Med dessa nya linser kan man tydligen rätta till brytningsfelet lite mer. Och det gjorde susen. Nu ser jag ju konturerna. Och allt flyter inte ihop. Eftersom endagarslinser är tunnare känns de mindre på mitt känsliga öga med. Dessutom slänger man dem i soporna istället för att gör rent dem. Och det är bra.

Synd bara att en förbened lins kostar tio kr. Ja du läste rätt. Det blir tjugo kronor per dag. Som blir sexhundra kronor per månad. Åh my. Fast jag har beställt dem ändå. De andra linserna kan jag ju inte ha. Så det får bli dessa. Och om jag är lika lat gällande dessa linserna som de förra så ska ett halvårspaket räcka två år. Det gjorde det sist.

Då kan ni själva räkna ut hur lite jag använder linser. Egentligen.

Och detta var nog det tråkigaste inlägg jag skrivit sedan bloggen startade. Typ.

Puss och Kram

1 kommentar:

Sandra sa...

Det var väl inget tråkigt inlägg. Ämnet kan lätt skapa en diskussion.
Jag använder linser i vanliga fall men det går inte nu. Ögonen blir illröda, beror nog på amningen.
Mycket pengar för en dags linser, men om du ser bra och obesvärat av det så är det säkert värt slantarna. Skönt att slippa rengöra dem, bara kunna ta nya varje morgon. Lite bättre också om man har glasögon vissa dagar. Linserna ligger inte i sin vätska och blir gamla.
Önskar dig en bra dag! Stor kram