söndag 23 januari 2011

Första dagen

Första dagen i underbara Sälen har vart strålande! Ligger nu i soffan och slappar framför Tv'n. Det generösa utbudet av kanaler känns lyxigt! Likaså bastubadandet vi tjejer precis njutit av. För att inte tala om den underbara miljön. Omgivningen. Vit, inbjudande och samtidigt alldeles stilla. Vi bara är. Här i Sälen. Jag står bredvid. Tittar. Fotar. Och längtar. Drömmer i smyg. Om att få vara med. Få testa på. Om det går. Utan att göra för ont.

Gårdagens bilresa upp gick verkligen över förväntan. Barnen var sagolikt nöjda, tåliga och fina. Men väl uppe strulade det rejält. Vi kom inte in i stugan på flera timmar. Trött med rätt ilsken värk fick jag plocka fram den sista orken jag kunde hitta. Och lösa missen. Och vi fixade det med!

Nu är det solsidan på tv. Och i morgon börjar leias skidskola. Och att blogga från mobilen funkar ju finfint! Fast hur jag får in bilder vet jag inte. Ni får kolla på Facebook!


Puss och kram

2 kommentarer:

Linda sa...

Jag har kollat på FB! Det ser alltid så vackert ut i skidmiljöer! Jag åker inte skidor så jag får nöja mig med att se bilder :) Ha det toppen! kram!

Sandra sa...

:) Hoppas att du har fått sova gott och att ni får en finfin start i backarna. Du får sköta all dokumentering så sköter de andra backarna.
Kram