lördag 22 maj 2010

Sommar

Idag är det sommar. Ja det är faktiskt det. Fram emot kvällskvisten tar vi cyklarna ner till havet för en picknick. Nygräddade pannkakor med jordgubbssylt. Nakna fötter som får känna havet för första gången i år. Sand i munnen. Och en och annan fiskmås.

Det är livet det. Det är sommar det. Det är familjen sweetie det.


12 kommentarer:

Sandra R sa...

Det är livet det! Rakt upp och ner. Kram

Prinsmamman sa...

Åh, vad det ser mysigt ut!!!
Kram på er!

Åsa sa...

Härliga bilder! Ser jättemysigt ut!
Kram, kram!

Malin - Mamma till h-barn sa...

Ja, i går va d sommar!!! Vi var ute m båten hela dagen!
I dag är det regn o åska o blixtrar, iaf här...

Kram på dig!

Jennie sa...

Å, vilken lerig sötnos med sommarhatt!! Härligt att få ha en sån dag hela familjen och bara njuta...
Kram

Carolina sa...

Hej!
Vad kul att du är med i tävlingen om solskyddskläder - det är skoj med tävlingar, och tävlar man inte så kan man ju inte vinna - så häng gärna med i fler!

Ang undersökningar osv... så vet jag faktiskt inte vad som kommer hända. Läkaren på nuklearmedicin skulle ju skriva svaret på vad han såg på onsdagens bilder till min remitterande läkare, och det är sedan han som tar beslut i om vad som ska hända - OM det blir en andra undersökning, när osv... men jag har inte hört ett ljud - så det är ständig väntan här hemma. Vissa dagar mår man ändå okej, då man lyckas förtränga allt det jobbiga med ovisshet medans vissa dagar är riktigt kass och man inte orkar med något alls - mår urkasst och är livrädd... Det är inte så vidare skoj direkt, förstår inte riktigt hur sjukvården kan få agera så här om jag ska vara ärlig.

Kram!

Carolina sa...

Fast de påstår ju att jag inte kan få göra undersökningen på Östra för att det tillverkas inte tillräckligt mycket radioaktiv gas i världen... känns som en bortförklaring men vad vet jag... Det är iallafall en person som kommer att anmälas i den här soppan och det är läkaren som i X antal år motarbetat att jag ens skulle få igenom den här undersökningen som en annan läkare lovat mig... han påstod att det behövdes ju minsann inte, för jag mådde ju bra... men om jag nu mår så bra och undersökningen inte skulle behövas - varför finns det då fortfarande defekter på mina lungor?? Det är för jäkligt att man ska behöva få reda på hur kass den svenska sjukvården faktiskt är - nog för att den är gratis men att få hjälp borde väl inte vara för lite begärt...

Loppisliv sa...

Ohh vad det ser mysigt ut. Söta små skatter du har :-) Kram Paula

Malin sa...

Åh va mysig dag ni har haft!
Underbara bilder på barnen. Syns att Stella riktigt njuter där i sanden :)
Kramar!

Malin sa...

Åh va mysigt ni har haft det! Härliga sommarbilder på barnen! Stella ser ut att ha det riktigt gott där i sanden :)
Kramar!

bloggar24 sa...

Bloggar24 är en nystartad sida där du hittar det senaste inom bloggvärlden. Just nu hittar du de senaste om Kenza och inom kort kommer en spännande och rolig intervju med en stor bloggerska! / bloggar24

Jennifer sa...

Guu så söta barn!! :)

SvaR; Vad kul att du vill delta i min tävling! :)