tisdag 25 maj 2010

Bloggkärleksvecka

Jag är idag lite extra varm i hjärtat. Jag har nämligen, till skillnad från igår, inte alls haft en skitdag idag. Nej långt ifrån det. Dagen har alltså vart bra och det ur många synvinklar. Men framför allt ur kärlekssynvinkel. Jag har nämligen idag fått en extra dos av kärlek. Från ingen mindre än Towe, mamma till krigar-Tekla! Tack sötaste du! Inte nog med all värme jag känner, även min besöksstatistik skenade i höjden.

Och detta är en alldeles utomordentlig bra idé. Att hänga på alltså! Så det gör jag. Och gör så du med. Upphovsmannen till denna kärleksgest är mannen bakom bloggen Den Nakna Sanningen och han skriver sonika "Idén är enkel, vi ska sprida lite kärlek med våra bloggar och vi ska göra det genom att blogga om någon vi gillar."

Sagt och gjort. Jag öser ut lite kärlek. Och du som får ta del av den är Ellinor med bloggen My cup of tea. Helt enkelt för att jag av hela mitt hjärta gillar din blogg. Och läser den varje dag. Jag vill se dina vackra fotografier och läsa dina texter. Du förmedlar inte ord i överflöd utan väljer dem väl. Jag gillar även ditt sinne för detaljer för det vackra och det fulländande i livet. En blogg med kärlek med andra ord.


Puss o Kram till er där ute och i synnerhet alla mina nya läsare

3 kommentarer:

Sandra sa...

Kram tillbaka! :)

ellinor sa...

Ojojojoj, man tackar :)
Jag känner kärleken och omvandlar den till plugg-koncentration :)
Hoppas din dag fortsätter vara bra
KRAM

Anonym sa...

Vad härligt att du haft en sådan bra dag!

http://gratistokig.blogg.se