tisdag 18 maj 2010

Min dag

Samtal med rehab-team. Nygrillade halvbrända hamburgare. Hämtning av nyfixad bil hos verkstaden. Snabb bikini-shopping inför sommaren. Rundvisning i hus hos ny härlig bekantskap. Sommarvärme ute. Smutsiga barn i sandlådan. Kaffe ute i solen. Små nya ljuvliga skor, till de vackraste fötterna jag skådat, dyra som få, redan helt utslitna. Lavemang till Stella. Bad och dusch för barnen. Bajskaos i duschen. Värk som inte ger med sig. Avslappning i sängen. Skrik från skötbordet. Obligatoriska övningar för nacken. Tre nya kommentarer på bloggen. Telefonsamtal med mor och far. Några piller ur burken. Och en ljuv godnattpuss.

Puss Och Kram

7 kommentarer:

Sandra sa...

Vad många saker du hinner med om dagarna, Carro. Borde inte du också försöka vila lite så att kroppen har mer ork?
Hoppas du har en bra dag, kram.
(Tack för grattishälsningen till Are!)

Caroline sa...

Tack söta Sandra. Jo en det var "grannen" här jag hälsade på, och barnen lekte i sandlådan utanför, samtidigt som jag drack kaffe och tias grillade hamburgare. Bikinin var spontanköp i affären som låg jämte sgy, sambo fixade både duschande och bajskaoset (jag var dock lite behjälplig när Stellinoi kröp omkring i det huvaligen) blogg telsamtal och piller samtidigt o resten av tiden var vila. Ta da! ;-)

Sandra sa...

Se där, helt plötsligt ger jag dig godkänt. ;)

Malin - Mamma till h-barn sa...

Caroline, läser och ryser! Du skriver så bra. Känns lite bitterljuvt sådär och alldeles, alldeles underbart!!!

Malin sa...

Att du orkar vännen! Så många saker du har att göra. Hoppas du vilar också mellan varven.
Vad blev det för bikini då?
Visst är den här värmen underbar! Man blir allt lite lyckligare av sol och värme!
Kramar!

Malin sa...

Tror inte att Vilmer har hundskräck. I vanliga fall blir han alldeles tokig när vi ser hundar medan vi är ute. Han har iofs bara träffat en cocker spaniel på nära håll men den ville han mer än gärna följa efter och känna på.
Tycker ju själv att schäfrar ser rätt elaka ut. Den här såg nästan ut som en varg så jag kan ju nästan inte klandra honom. Men inte trodde jag att han skulle bli så rädd. :(
Mötte ett par hundar på vägen hem igår och han visade inte någon rädsla för dom alls. Måste vart nåt speciellt med just denna hunden.Skumt!
Kramar!

Lindet sa...

Hej!

Jag tänkte tipsa dig om mina fyra fina tävlingar..
Solskyddskläder för Sunmate, Personliga kläder från Simply Colors, Namnnappar från Namnnappen och en hemlig gåva från KidMix.

Kanske är något för dig? Kika isåfall in hos mig;
http://lindet.blogg.se

Ha en fin dag!

Kram Lindet

(om du inte är intresserad så ber jag om ursäkt för att jag störde..)