måndag 5 september 2011

Me&i och vanish!

Tusen tack finaste hjärtekattmamman Therese för hjälpen med den nya härliga bloggdesignen! Jag kände att den förra hade gjort sitt, det var mer sommar över den! Och visst blev det här fint?

Så. Nu var helgens bravader slut. Me&I-visningen var supertrevlig och gick alldeles strålande. Goa vänner som hjälper till med att baka och massor av goa vänner o bekanta som kom på visningen. Och vad mycket fint de hade. Jag gillade särskilt Cecilia Blankens plagg hon designat! Stella fick koftan CB ritat och tröjan med hästarna till. Och de coola brallorna med pös o hängig ficka. Allt i sådana dära fin ljus brun/camelfärg! och Leia fick en klänning, en rosa kanin-tröja och ett par brun/vit-randiga leggings. Och jag fick några toppar. Sueprnice ju!

Idag har Leia ridit med. Både i den nya ridskolan och i den gamla. Vi längtar tillbaka. Så är det. Det var bättre förr, på nästan alla sätt och vis. Inte minst storleken på hästarna, antal barn i gruppen samt tiden de faktiskt rider. Känns så tråkigt att inse att man är besviken. Betalar dyra pengar o allt. Trist! För Leia med som knappt får rida.

Fast vi provred i en ny ridgrupp i den gamla ridskolan och där fick hon minsann rida. Själv, aktiv ridning 45 minuter. Massor av trav och ridvägar. Fyr elever. På en shettis. Hon var så glad och jag var så stolt! Hon klarade av det galant!

Det var det. Nu ska jag dränka in min nya tröja i vanish eftersom jag ALLTID sölar ner alla mina kläder när jag lagar mat (hallå, förkläder vore ett hett tips, JAG VET, det borde man sätta på sig så fort man kliver innanför ytterdörren med tanke på att man har en sölig tvååring som har en tendens att nysa rakt fram med munnen full av köttfärssås, typ...).

Och jag tänker att Tur för mig, att denna var från H&M och inte Me&i!!!

Ha det!


Denna klänning fick Leia.
Bilder lånade från Me&I's hemsida!


Stella fick denna fina kofta!


Puss och Kram

Ps, ni kan ju kommentera!! Ds :-p

5 kommentarer:

Johanna sa...

Åh vad fint du fått det härinne! Me like!

Trevligt med lite shopping oxå. Det var år sedan jag var på ett meandi-party sist. Tyvärr!

Jo förresten, den där retrobutiken som du nämnde i ett tidigare inlägg. Jag var där lördagen före dig men hann tyvärr inte kolla så noga pga att vi hade lite bråttom.

kram

Linda sa...

Jättefin blogg!! Blir sugen på att be nån greja min också, det är inte precis up to date-bilder.... ;) Kul med shopping, barnen kommer känna sig superfina!

Sandra R sa...

Vilken mjuk ton det blev i bloggen. Mer behövs inte, även om jag tyckte att den förra var som att se rakt in i romantikens hjärta.

Jag har ALDRIG varit på Me&I-visning! Mest för att jag vår ekonomi inte räcker till. Härliga färger på plaggen du köpt åt barnen. Jag älskar höstfärger - naturfärger. För mig är grönt, brunt och orange som att kyssas mitt på dansgolvet när du är nykär. :) Underbart!

Många, många kramar

Jennie sa...

Mjuk och fin ny design som passar bra i höst! Jag tror jag får låna hit Therese till Skåne ett tag;)Jag satt själv och funderade på nytt i går eftersom jag varit ifrån bloggen ett par veckor. Man får så mkt idéer och nytt tänk.
Då har ni verkligen haft en mysig MeandI visning, det må jag säga...
Själv ska jag snart ordna ett klädparty här men om det blir MeandI eller Blingo eller Gangstar har jag inte bestämt. Själv har jag lite dålig erfarenhet av vissa homeparty-kläder (dålig kvalité) så det är mest för att locka hit vänner på fika, haha:) MeandI säger jag dock inget om då jag varit nöjd både med mina och Lovas kläder därifrån. Det får nog bli MeandI ändå! Har precis varit ute på en timmes powerwalk och har ONT överallt...
Man börjar väl bli gammal;)
Kram på dig vännen

till-vidas-ara sa...

Jättefina kläder de fick, och vad bra at det gick bra! Gillar blogdesignen jättemycket också. tänk jag kan glömma bort allt det där fina man kan göra med svartvitt, tack för att du påminde mig :)

kramar en trött Lycke