lördag 10 september 2011

Att. Vara. Jag.

Sitter med yllesockar i soffan och kollar på Tack för Musiken. Annika Norlin är grym, och jag njuter. Vi har vart och besökt barnens gammelfarmor Ingeborg idag. 92 och and still going strong. Beundransvärt! Hon är grym! Och hon visar upp min vinnarbild i icakuriren för hela hemtjänstkåren. "Har ni sett årets vinnarbild?" frågar hon damerna. Och inväntar en reaktion. Sedan säger hon sonika "Och så ser de ut framifrån" och pekar på fotografiet på Leia och Stella som sitter uppe på kylskåpet.

Hur kul som helst! Humor på högsta nivå!

För övrigt känns det ibland som att jag saknar inspiration. Den där gnistan som behövs för att skriva de intressanta inläggen. Eller baka de goa kanelbullarna. Eller lyfta på locket till tvättkorgen. Det är som att impulserna fastnar i mellanrummen, där de liksom ska kopplas om. Tomrummet. Inget händer, och jag bara väntar. Håller mig kvar i vakuumet och hoppas. Önskar och tänker att snart kommer den.

Lusten. Till. Det.

Tills dess ligger jag kvar i soffan. Och njuter av Sveriges Television. Och tänker att det inte är så tokigt ändå.

Att. Vara. Jag.

Caroline.

Puss och Kram

5 kommentarer:

till-vidas-ara sa...

men duu! jag har sådana svackor jag med. och hade jag inte den där grejen med att söka magi varje dag så skulle jag vara en blek skurtrasa i ett hörn. får verkligen kämpa igång det ibland..lusten till att bara göra det nödvändiga precis sådär. men det är fint med att bara vara också. måste träna mer på det också :) och Tack söta du! alltid fint vi kan peppa varandra, för jag tror det är lite så..något som följer med det kvinnliga släktet liksom. att inte vara nöjd..känna sig inte tillräcklig. det får bli annat med det,

kramar en lördagnatt, Lycke

Jennie sa...

Att bojkotta bloggen i ett par veckor är det råd jag kan ge dig - du kommer längta tillbaka om du är genuint intresserad av att skriva! Precis som när man varit på semester ett tag och kommer hem, då är det inte så tokigt att köra igågn en maskin tvätt eller dammsuga av golven ändå;) Jag gillar dina inlägg i alla fall, det är därför jag alltid återkommer hit:) Svackor har vi alla, de kommer och går!
Min blogg är mer ett snack-forum mellan mig och mina vänner! Jag försöker inte skriva det perfekta inlägget, utan visar mer upp vad jag gör, vad jag tycker osv! Saker jag gillar eller dissar...sånt som upprör, eller berör! Det blir korta inlägg, långa inlägg, tråkiga inlägg och ganska roliga inlägg då jag inte är sen att bjuda på mig själv;) Vissa dagar blir det tre inlägg, andra dagar inget alls. Jag tar egentligen inte bloggen på så stort allvar, men jag skulle nog inte vilja vara utan den som det ser ut nu! Ett tag ville jag ju bara lägga ner skräpet...men efter två veckors uppehåll har jag fått en nytändning;)Lite ny design nu med och allt är kul igen!

Kramar och en önskan om fortsatt trevlig helg!

Sandra R sa...

Du skriver det som behövs. Det som vill ut och kan komma ut - i nuet.
Jag har många ord över, alltså blir det många inlägg vissa dagar. Nu är jag trött, ack så trött efter en full dag.
Sov gott min vän! Kramen

Anneli sa...

Klart den kommer. Lusten. Snart! :)
Kramar!

Linda S sa...

Lusten kommer snart igen ska du se!! Njut av soffan och SVT så länge. Känn inga krav kring bloggen.. den är din. Du skriver vad du vill. När du vill. Du måste inte skriva alls om du inte känner för det. Vi finns kvar här o läser när du väl skriver :) kram!