tisdag 13 september 2011

Play Doh a la Stella!

Barnen har återupptäckt Ply Doh-leran här hemma. Och som de leker! De har suttit minst en timme om dagen i flera dagar. Om inte mer. Men i kväll fick nog Stella priset för snyggaste posen.

Självklart är det såhär Play Doh ska tas!


Puss och Kram

7 kommentarer:

Anneli sa...

Den tjejen vet hur man gör saker på sitt eget sätt :)
Kram!

Linda S sa...

Haha, så himla söt! Kul att leran återupptäckts, undrar om jag ska återuppliva den här hemma med.... den stoppades undan efter att det ändå inte lektes med den, och har glömts bort. Kanske är stenhård nu.. hm.. ska undersökas! :) Härliga bilder på söt tös, hon hade nog ett soligt ögonblick med leran! kram!

Anonym sa...

Hihi, Stella ser ut att ha det riktigt kul med play doh leran:)

Hoppas allt är bra med dig Caroline? Hur har det gått på jobbet?

Kraam Jenny/Kråkered

Linda sa...

Åh vad glad jag blev över din kommentar i min blogg! Tack! :)

Sandra sa...

Här leker vi med lera alldeles för sällan. Stella har fattat galoppen - lera är perfekt att göra som man vill med. Speciellt där det känns bra att göra det. Dina tjejer känns som två stabila träd på väg att växa upp och ta sin givna plats i livet skog. (Poetiskt så det förslår ;))
Massor med många kramar till allra finaste du! <3

Jennie sa...

Vilken pose! Sötaste lilla tjejen...
Hoppas allt är bra med er och att ni klarat er från förkylningar (sitter själv och nyser just nu) I morgon säljer jag mina överblivna saker/kläder på loppis...sedan blir det ridning på kvällen! Ha en skön och avkopplande helg, massor med kramar till er

till-vidas-ara sa...

Hiih, vilken himelens söting! klart man ska leka så! Här har varit mycket, förkylningar och annat, men hösten är finfin..längtar halloween..

puss Lycke