tisdag 20 september 2011

Trakasserier

Hej alla inbjudna läsare!
Hoppas ni hängt med i svängarna. Jag låste bloggen igen och jag har ju cirka 60-70 läsare som fått inbjudan att läsa denna blogg, och den inbjudan ska kvarstå nu när jag låser igen. Och jag kan ju liksom inte skriva "hör av er om ni inte kommer in"...men jag hoppas att de kontaktar mig på något sätt i så fall!

Det har varit några ihärdiga trakasserier sedan jag vann tävlingen i icakuriren, personen/erna i fråga tyckte inte om fotot på barnen som jag vann med. Jag tänker inte ens bemöta påhoppen eftersom jag är på samma linje som antagligen de flesta andra i Sverige att en naken barnrumpa är väldigt oskyldig och inte på något sätt kränker barnen i fråga. Fotot är taget helt enligt etiska principer och hade inte fått vara med i tävlingen om inte fallet var så. Jag blir bara lite trött, framför allt på alla otrevliga mail.

Så är läget, nu vet ni det,

Vi hörs

Här har vi sjukstuga så det förslår!

Och frågan är hur många pärlplattor man kan göra på en dag?

Kram Caroline

12 kommentarer:

Jenny sa...

Vad bra att du inte bemöter såna låga påhopp..vad har dessa människor för liv man kan undra?? Suck!

Sköt om dig Vännen!

Kraaam Jenny

Johanna sa...

Men sluta...menar du att folk orkar bry sig om det! Har inte folk bättre saker för sig?

kram Johanna

Sandra sa...

Suck, hur orkar folk? Jag är jätteglad för din skull och tycker att bilden är fantastisk. Den säger allt om hur livet är - egentligen. Det ska bara vara, få ske och levas i sin takt.

Krya på sig till alla sjuklingar! Jag slår vad om att ni kan göra en fin pärlplattetavla att ge bort i julklapp. Eller så blir det fina grytunderlägg till den äldre generationen.

Kram till min fina vän. <3

Anna sa...

Men jisses, hur orkar folk reta upp sig och vara såna moralkärringar? Din bild var jättefin och väldigt oskuldsfull, ren koncentrerad sommar med en twist. Så det så! Kram och synd att du tvingas låsa bloggen, du skriver jättebra.

mojje sa...

Men va fasen. Det var ju världens mest oskyldiga bild. Hoppas att allt är fint annars. Kul med Panduropyssel..:-) Kramis

Jennie sa...

Alltså, det är inte klokt vad folk engagerar sig i mycket onödigt när världen är full av så mycket som vi borde engagera oss i. Det är så att man mår illa. Förstår att du blir trött på mailen du får, men försök bortse från det om du kan. Bilden hade inte kommit så långt i tävlingen om normlat funtade människor ansåg att den var stötande, så är det!
Synd att du tvingats låsa igen...
Kramar från Jennie

till-vidas-ara sa...

Hej fina! hoppas verkligen de där typerna försvinner nu. pärlplattor är så himelens fina tycker jag! har använt barnens till pynt och som utfyllnad på tavelväggar..underbart tycker jag! sov tret immar inatt by the way..men det är ändå bättre än inget när mannen är borta :)

kramar Lycke

Marlen sa...

Men herregud, hur orkar folk... tycker att bilden är jättefin och oskyldig.

I somras på stranden kommenterade en tant med hög röst att man inte skall bli förvånad att det händer så mycket hemskheter med små barn när föräldrarna låter dem springa nakna på stranden, hon syftade då på min dotter som sprang runt naken.
Det är väl snarare henne det är fel på att hon ens tänker tanken.

Mikaela sa...

Men oj, va löjligt. Jag tycker som de andra här att bilden var helt fantastisk!! Oskyldig, härlig och fri. Kul att kunna fortsätta följa dig och din familj. Läste på fb att du varit på bokmässan idag. Härligt. Njut nu av dina böcker och intryck. Kram

Lotten sa...

Men herregud! Har en del inget bättre att bry sig om! Det finns ju inget finare än en len liten barnrumpa ;-) Bilden var ju kanonfin så det så!

Krya på er!

Anonym sa...

Kära du! Det är inte barnrumpor det är fel på utan tilltaget att fota och lägga ut på internet och t o m tjäna pengar på det. Sedan vill jag å andra sidan inte bemöta de som alltid tror att det är fel på de som inte hyllar nakna barnstjärtar. Vi har olika åsikter helt enkelt och i det offentliga rummet måste man helt enkelt få slippa se nakna stjärta om man inte vill. Tidningar, bloggar, torg eller stränder är offentliga rum och där måste alla samsas. Man är inte sjuk eller felaktig utan det är en grundlagsskyddad rättighet att anföra annan åsikt. Jag förstår faktiskt inte varför nakna barn ska visas upp överallt? De är väl inte mindre gulliga om deras rumpor är en privat angelägenhet?

Anonym sa...

PS Tack för ordet och förutom att jag hade annan åsikt om tävlingsbilden så har du en fin blogg med många välskrivna tankeväckande ord. Du skriver vackert och jag njuter av många av dina bilder. Moralkärring, psykfall eller vad nu dina vänner vill kalla mig så är det helt enkelt så att jag inte delar den svenska majoritetens förkärlek för naket och nakna rumpor. Så enkelt är det. Men barn är härliga och oskyldiga oavsett om de visas upp eller inte. Ta inte illa upp och jag kommer att titta in någon gång ibland och läsa dina visa ord. Du är betydligt mer vältalig och sansad än många som visserligen stöttar dig men borde passa sig för att kalla folk kärringar, psykfall eller felaktiga. Det handlar om pur skillnad i åsikt. Lycka till och , får jag väl säga, TREVLIG RESA. Berlin är fantastiskt för det var väl en Berlinresa du vann? Som fotograf är du definitivt värd ett pris....