söndag 26 juni 2011

Glad Midsommar!

Midsommar har enligt sedvanlig tradition spenderats på Smögen och Hållö. Vi åkte upp till bästa familjen Mauland redan på torsdagen, vilket gav oss extra med tid för umgänge och mys. På fredagen band vi kransar till håret och dansade runt stången till sång och musik. Därefter tog vi båten över till Hållö. Vi hyrde vandrarhemmet där och var även i år alldeles själva på hela ön. Och jag tänker att vackrare plats att fira midsommar på är nog svårt att hitta. Vi åt sill, drack nubbe och badade nattbad. Och barnen fick vara uppe hur länge de ville. Lördagen var en lat och skön dag som vi spenderade ute i solen eller vilandes på sängen.

Och nu efter tre nätter var det dags att fara hem. Tusen tack Maria och Karl-Ludwig för att ni anordnar detta varje år och ger oss dessa fina minnen att bevara tills de regniga höstdagarna eller kalla vintermorgnarna kommer åter.

Vi ses nästa år, ljuvligaste Hållö!

Nedan kommer en serie bilder tagna med min iPhone. Och jag som fullkomligt älskar att fota hade givetvis systemkameran med också. De bilderna får ni se i ett eget inlägg strax.Puss och Kram

6 kommentarer:

Mikaela sa...

Vilka härliga bilder!!!!!! Kram

Anneli sa...

Vilka underbara bilder! Det låter som om ni har haft en härlig midsommarhelg :)
Kram!

Sandra R sa...

Underbara midsommarbilder! Kul att läsa om hur bra ni haft det. Ta nu en liten bit av minnet varje dag.
Ha en fin dag, kramar.

Jennie sa...

Ser på bilderna att det är ett helt underbart ställe - håll fast vid era traditioner!
Barnen är bedårande i sina fina klänningar och kranasar:) Det blev ingen krans för Lova detta året, vi hann inte binda...inte heller köpa. För vår del blev allt lite hastigt bestämt! Jag och Lova på ett håll, Per på ett annat! Förra året köpte vi en, dyr som bara den, och Lova vägrade ha den i mer än en halv minut på huvudet;) Är inte det väldigt typiskt förstagångsföräldrar att tro att en ettåring kan tänka sig att ha kransen på sig hela kvällen, hihi;)
Du har ätit bakverk, säger du...själv har jag inte ätit just bakverk, men godis, chips, glass och allt annat mindre lämpligt har hamnat i min mage denna helg;)
Varför går jag inte bara och skjuter mig själv...i alla fall med en bedövningspil...så att jag sover i några månader och tappar tio kilo;)Ta hand om er, Kramar

till-vidas-ara sa...

Helt ljuvliga bilder! älskar de svartvita och grönaktiga! hur fick du dem gröna? Det var nog den bästa midsommaren det här. allting så fint. tack för dina ord och kramar i vinden..

~Lycke

Hanna sa...

Härliga bilder=) Hoppas att du har en skön sommar.TAck för dina fina kommentarer hos mig. Många kramar