måndag 30 augusti 2010

Ny layout

Igår var det en trött dag. Ja jag kände mig helt slut i kroppen. Därför var en tupplur tillsammans med Stella vid lunchtid väldigt välkommen. Och efter det att vi sovit någon timme åkte vi till Therese och Theodore och hälsade på. Vi fikade och myste. Barnen lekte. Sida vid sida. Ja de gör ju mest så när de är runt året gamla. Stellas favoritsysselsättning hos dem var dock att klättra upp på stolen, sedan upp på bordet och ner på en annan stol. Helst barnstolen. Och varje gång hon klarade det klappade hon händerna åt sig själv. Väldigt sött. Stella är nämligen väldigt duktig på att klättra. Och jag är desto sämre på att säga nej. Eller åtminstone få henne att lyda nej.

Som ni nog ser är min blogg-layout ny. Visst är den fin?! Det är helt klart Therese förtjänst. Tusen tack söta du!!! Jag och hon satt och spånade lite igår. Dagen till ära upptäckte familjen sweetie kamerafunktionen på macen. Ett och ett halvt år efter inköpande av datorn. Bättre sent än aldrig heter det väl!

Och här är resultatet. Foton tagna igår och idag.


Ny upptäckt av familjen sweetie. Kameran på macen.
Foto måndagen den 30 augusti.

Jag och Stella söndagen den 29 augusti.

Puss och Kram

4 kommentarer:

Johanna sa...

Riktigt fin layout!!! Störtskön familjebild :)!

Jenny sa...

Hej Caroline!
Gillar din nya header skarpt! Ni är så fina allihopa i familjen Sweetie:)

Sköt om dig!

kraam Jenny

Linda sa...

Hej! Superfin layout! Jag började le direkt när jag såg fotot överst på sidan. Mycket passande bild till din blogg! Ser också att du och Stella är mycket lika varndra. Söta! kram

Sandra sa...

Som jag skrev igår, gillar nya utseendet på bloggen. :)

Jag vågar inte låta Are (som är mycket äldre än Stella :O ) klättra runt på stolar och saker. Men, det är väl det som gör skillnad sen i vilka barn som blir modigare. Eller så vet jag inte.